Vicc: - Mit kezd az etióp egy tál zabkásával? - ??? -...

- Mit kezd az etióp egy tál zabkásával?- ???- Élelmiszerboltot nyit.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigány egy padon üldögél, arra megy a skinhead és megkérdi:- Mit csinálsz cigány?- Koncentrálok!- Te bazze, pont ilyen tábort szervezek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy zeneiskola vizsgáján ketten vizsgáznak. Az egyikük csillagos ötöst kap, a másik vonós négyest.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz és Müller sétálnak a parkban.- Miért tartóztattátok le azt az embert? - kérdezi Müller.- Nem mondhatom el - válaszol Stirlitz.- Csak nem hugyozta le a Kreml falát? - röhög Müller.Stirlitz agyában új törvény fogalmazódik...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két szöszi beszélget:- Mit csinálsz?- Hajat mosok!- De víz nélkül?- Persze, mert az van ráírva a samponra, hogy "Száraz hajra!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

1964-es évjáratú piros autó eladó 200 dollárért. Csodálatos visszapillantó tükör és kesztyűtartó. Mindössze hat horpadás.Na jól van, legyen 120 dollár.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A sötét parkban megszólal egy női hang:- Vedd le a szemüveged, mert szúrja a combomat.Pár perc múlva:- Tedd fel a szemüveged, mert a padot nyalod!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két öregasszony eteti a galambokat. Az egyik megszólal:- Te, ezek a galambok olyanok, mint a politikusok.- Miért?- Hát, amíg lent vannak a földön, addig a kezünkből esznek, de ahogy felkerülnek, csak szarnak a fejünkre!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ékszerrablás volt, kiérkeznek a rendőrök, és rögtön elkapnak egy gyanús részeget. Mikor kérdezik a rablásról semmit nem akar bevallani. Az egyik rendőr azt javasolja, hogy vigyék a közeli tóhoz, majd ott szóra bírják valahogyan. A tóhoz érve megkérdezik belenyomják a fejét a vízbe, aztán kihúzzák:- Na, mondd meg, hol vannak az ellopott ékszerek!A részeg nem mond semmit.Újra bemerítik a fejét a vízbe, most már kicsit hosszabb ideig.- Hol vannak az ékszerek?A részeg megint csak némán néz, semmit nem válaszol.Újból belemerítik a vízbe, de sokáig ott tartják, mígnem elkezdi rázni a kezét, jelez valamit. Kihúzzák, majd most biztosan vallani fog.- Na mondjad, hol vannak azok az ékszerek!- Nem tudom, de kérem hívjanak inkább egy búvárt, mert nem látok el egészen a tó fenekére!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi afrikai körutazásból hazatérve nagyon rosszul érzi magát. Elmegy az orvoshoz, aki javasol neki egy alapos kivizsgálást. Befektetik a kórházba, egy elkülönített szobába, és elvégzik a vizsgálatokat. A betegágy mellett csörög a telefon, a férfi felveszi:- Az orvosa vagyok. Rossz hírem van. Egy ritka afrikai vírussal fertőződött meg, ami ragályos, és sajnos, halálos is.- Úristen! Nem lehet tenni valamit, doktor úr? - kérdezi kétségbeesve a beteg.- Nos, adhatunk Önnek palacsintát, pizzát vagy ostyatésztát.- És az segít?- Ööö... sajnos, nem... de csak ezeket tudjuk bedugni az ajtó alatt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy vagyány csávó bemegy a templomba. Serényen szotyolázik a padok között, mire odaér a feszülthez:- Há ez meg ki ott a kereszten? - Kérdi a papot.- Ő a mi urunk, királyunk. Ő adja nekünk a mindennapi kenyerünket!- Miért, pék a csávó?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy haza a rendőr, a felesége várja a ház előtt. A rendőr messziről odakiált:- Drágám! Sötétíts be! Csukj be minden zsalut, ablakot, húzd le a redőnyt és bújj a paplan alá!A felesége megteszi, bebújik a paplan alá és izgatottan várja a férjét. A rendőr hazaér és bebújik ő is a paplan alá.- Nézd drágám, milyen jól világít az új kvarcórám!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mibe bolondult bele az öreg indián?- ???- El akarta dobni a régi bumerángját.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Új tag a golf klubban, életében először golfozik. Az oktató magyarázza neki:- Látja ott messze azt a zászlót, arrafelé kell ütni a labdát.A tag hatalmasat üt, a labda száll-száll és két centire a lyuktól megáll.- És most, mit kell csinálni? - kérdezi az elképedt oktatót.- Most üsse bele a lyukba.- Ezt mondhatta volna előbb is!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean! Megyünk a vasútállomásra a sógorom elé!- De a sógora csak holnap érkezik, uram.- Tudom, de holnap nem érek rá kimenni elé.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Barátnők beszélgetnek:- Képzeld, drágám, tegnap egy híres orgonaművész koncertjén voltam.- Nagyszerű lehetett, és mit hallottatok?- Azt hogy Kovácsék válnak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot, majd megjelenik a csinos pincérnő:- Jó napot kívánok, mit hozhatok?- Ebédelni szeretnék.- És konkrétabban mire gondol?- Konkrétan a dugásra gondolok, de most enni jöttem be.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút szerencsétlen?- ???- Aki beleesik a WC-be és a lehúzóba kapaszkodik!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két IT szakember beszélget:- Tegnap megkértem a barátnőm kezét! - meséli az egyik.- És, igent mondott? - kérdi a másik.- Nem tudom, még nem válaszolt az email-re...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Mi az, amit sosem tudnál meg az USA-ról, ha nem néznéd a Baywatch című sorozatot?1. Az amerikai férfiak és nők idejük 15 százalékát azzal töltik, hogy lassítva futnak a tengerparton.2. Az amerikaiak óránként átlagosan majdnem kétszer fulladnak a tengerbe.3. Ha valaki sok időt tölt a víz alatt, a mesterséges légzés mindig segít. Igazából soha, senki nem hal meg a fulladástól.4. Az USA polgárai ha valami fontosat mondanak, utána 15 másodpercig nézik az óceánt elgondolkodva.5. Az összes amerikai nő eszméletlen nagy mellekkel rendelkezik.6. Ha Kaliforniában strandolsz, nagy esélyed van arra, hogy egy ékszertolvaj banda vagy terroristák fogságába kerülsz.7. A legtöbb, nem vízparton végzett tevékenységüket az amerikaiak két percen belül befejezik.8. Minden amerikai vízimentőnek sportkocsija és luxus háza van.9. Furcsa módon a motorcsónakok - eltérően az autóktól - nem tudnak beszélgetni David Hasselhoffal.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit mond a székely, amikor odaadja a disznóknak étel gyanánt a parókáját?- ???- Nincs többé korpa, csak gyönyörű haj!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A férfiak számára háromféle nő létezik:Feleség, szerető, anyós.Az elsővel kél, a másodikkal él, a harmadiktól fél.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A parancsnok szemlét tart a gyengélkedőben.- Betegsége?- Jelentem, aranyerem van.- Kezelés, amit kap?- Ecsetelés.- Kérése?- Nincs.Elhalad vagy tíz baka előtt, a sor végén áll egy nyeszlet baka. Ezt is megkérdezi.- Betegsége?- Jelentem, mandula gyulladás.- Kezelés, amit kap?- Ecsetelés.- Kérése?- Ha lehet, akkor nálam kezdjék.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Munkahelyi szexuális zaklatás miatt az üzletembert pszichológiai vizsgálatra küldik. Az orvos egy különféle foltokkal telerajzolt papírt mutat neki, és megkérdi:- Ön szerint mit ábrázol ez a kép?A férfi ránéz, majd egyből mondja:- Ez egy nagy mellű nő.Az orvos előveszi a következő papírt. A férfi első ránézésre mondja is:- Ez egy férfi és egy nő, akik éppen szeretkeznek.Az orvos ráncolja a homlokát, majd előveszi a következő foltokkal telerajzolt papírt.- Huhú, doki, ezen a képen éppen orális szex történik!Az orvos elteszi a lapokat, majd közli a pácienssel:- Nos, azt hiszem, Ön egy elég súlyos állapotban levő szexmániás beteg!Mire a férfi felháborodva:- Még hogy én! Hiszen maga mutogatja ezeket a disznó képeket!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó fut a busz után, az egyik utas nevetve felkiált:- Nézzék a hülyéjét, hogy fut a busz után!- Hogyne futna, hiszen ő a sofőr!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tegnap búvárpizzát ettem!- Az meg mi?- Lement, körülnézett, aztán feljött.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A béka elmegy a jósnőhöz, aki a kristálygömbje segítségével azt jósolja neki:- Nemsokára találkozni fogsz egy csinos lánnyal.Mire a béka:- És hol találkozunk, a tóparton? A pataknál?- Nem! Biológiaórán.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az alkoholtilalom ideje alatt Kohn és Grün sunyiban alkohollal kereskednek. Kohn lebukik, és két évre ítélik. Szabadulása után hazamegy és látja, hogy Grün háza előtt hosszú sor kígyózik. Az emberek egyenként bemennek és egy üveg whiskyvel jönnek ki. Kohn este átmegy Grünhöz és kérdezi tőle:- Mondd csak Grün, szabad már alkoholt eladni? Megszüntették a tilalmat?- Dehogy is szüntették meg, még mindig tilos.- Hát akkor te hogy mersz alkoholt árusítani?- De kedves Kohn, én nem árusítok alkoholt!- Ne viccelj már, hogyan magyarázod akkor meg, hogy az emberek sorba állnak a házad előtt és egy üveg whiskyvel jönnek el onnan?- Félreértetted a helyzetet. Én csak feladtam egy hirdetést az újságban, hogy elvesztettem 100 dollárt a buszon, és a becsületes megtalálót egy whiskyvel jutalmazom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Megmosakodtál, Móricka?- Igen, mama, még tegnap előtt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Édesem, ne haragudj, de nem tudtam bevinni az autót a garázsba - mondja a feleség este a férjének.- Miért nem? Tudod, hogy nem szeretem ha kinn hagyod!- Túl sötét van már, és biztos nem találnám meg minden egyes apró darabját...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért olyan szomorú Kovács úr?- Kislányunk született.- És maga talán kisfiút szeretett volna?- Nem, én válni szerettem volna.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Meghal a skót felesége. A gyászoló férj elmegy a temetkezési vállalkozóhoz, érdeklődni a temetés költségeiről. Kiderül, hogy a sír, amely 2 méter mély, 2 méter hosszú és egy méter széles, 150 font, a sírkő pedig további 200 fontba kerül.A skót vett egy negyed sírhelyet, eltemette az asszonyt a melléig és bemeszelte...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két részeg a kocsmában:- Te, haver, meghívlak egy kisfröccsre! - mondja egyik.- Köszi haver, de nem keverem a piákat. - válaszolja a másik.- Miért, eddig mit ittál? - kérdi az első.- Nagyfröccsöt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kőműves, az ács és a villanyszerelő azon vitatkoznak, hogy melyikük munkája volt előbb a földön.- Mi építettük fel a gízai piramisokat - mondja a kőműves -, tehát először mi léteztünk.- Dehogy! - tiltakozik fejét rázva az ács. - Mi már jóval korábban elkészítettük Noé bárkáját.Erre a villanyszerelő kuncogni kezd.- Mi olyan vicces? - kérdi az ács.- A teremtés első napján Isten azt mondta: "Legyen világosság!" -magyarázza a villanyszerelő - Addigra mi már lefektettük a kábeleket!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A NASA az első Mars-expedíciót szervezi, azonban a nehézségek miatt az űrhajósokat nem tudnák visszahozni, így elhatározzák, hogy csak egy embert küldenek. Nekiállnak hát önkéntest keresni az öngyilkos akcióra.Jön az első jelentkező, egy mérnök:- Én egymillió dollárt kérek cserébe, ezt az egyetemre hagynám, hogy ezzel is hozzájáruljak az emberiség fejlődéséhez!A második jelölt egy orvos:- Én kétmillió dollárt kérnék. Egymilliót hagynék a családomra, a másikat pedig a kórházra hagynám, hogy ezzel is segítsek az emberek szenvedését csökkenteni.Végül, a harmadik önkéntes, egy ügyvéd:- Én hárommillió dollárt kérek!- Hogy-hogy hárommilliót?- Nézzék, egymilliót adnék maguknak, egymilliót megtartanék magamnak, a harmadik millióért meg menjen a mérnök!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a kannibálok kedvenc gyorskajája?- ???- A pizzafutár.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu