Vicc: Mit mondott Materazzi Zidane-nak? - Zizou! Félrenyeltem a rágóm!...

Mit mondott Materazzi Zidane-nak?- Zizou! Félrenyeltem a rágóm! ... Segíts...- Te, Zizu, izzad a homlokod, a pólómba törölheted...- Fogadjunk egy piros lapba, hogy nem mersz megfejelni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Vadászni megyek Jean! Hol van a sörét?- Elnézést, uram de a sörét megittam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az új tanárnő elé jóképű legényt küldenek a vasútállomásra. Felrakják a csomagokat a szekérre, a csinos tanárnéni a legény mellé ül a bakra. A falu szélén a legelőn egy bika éppen közösül a tehénnel. A városi tanítónőt lenyűgözi a látvány, s azt kérdezi a legénytől:- Honnan tudja a bika, hogy, izé, szóval, hogy mikor alkalmas a pillanat?- Elárulja azt a nőstény illata.Hajtanak tovább, most egy csődört és egy kancát látnak hasonló helyzetben.- És a csődör honnan tudja? - kérdi a kíváncsi nő.- Neki is a nőstény illata árulja el, ahogy a birkáknak és a kutyáknak is.Megérkeznek a szálláshoz, lepakolnak, a fiú búcsúzik:- Hát minden jót!- Köszönöm a fuvart! - mondja a tanítónő. - És majd látogass meg egyszer. Majd ha már elmúlt a náthád.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az? Kicsi, és a sivatagban 400-al robog?- ???- Etióp kisgyerek ebédjeggyel.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy állítja meg az indián a kamiont?- ???- Rálép a fékre!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Járókelő kérdezi egy másiktól:- Meg tudná nekem mondani, melyik a legrövidebb út a vasútállomásra?- Nem tudom.- Miért, nem idevalósi?- De igen, csak én taxisofőr vagyok.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A NASA az első Mars-expedíciót szervezi, azonban a nehézségek miatt az űrhajósokat nem tudnák visszahozni, így elhatározzák, hogy csak egy embert küldenek. Nekiállnak hát önkéntest keresni az öngyilkos akcióra.Jön az első jelentkező, egy mérnök:- Én egymillió dollárt kérek cserébe, ezt az egyetemre hagynám, hogy ezzel is hozzájáruljak az emberiség fejlődéséhez!A második jelölt egy orvos:- Én kétmillió dollárt kérnék. Egymilliót hagynék a családomra, a másikat pedig a kórházra hagynám, hogy ezzel is segítsek az emberek szenvedését csökkenteni.Végül, a harmadik önkéntes, egy ügyvéd:- Én hárommillió dollárt kérek!- Hogy-hogy hárommilliót?- Nézzék, egymilliót adnék maguknak, egymilliót megtartanék magamnak, a harmadik millióért meg menjen a mérnök!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szocializmus öt törvénye:- Ne gondolkodj!- Ha már gondolkodsz, ne beszélj!- Ha gondolkodsz, beszélsz, ne írj!- Ha gondolkodsz, beszélsz és írsz, akkor ne írj alá!- Ha gondolkodsz, beszélsz, írsz és még alá is írod, akkor ne csodálkozz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mikor van abszolút hideg?- ???- Amikor a családfát is eltüzelik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi elmegy a rabbihoz, és megkérdi:- Nekem azt mondták, hogy a szex az munka, és így tilos szombaton végezni. Igaz ez?- Dehogy, a szex az szórakozás. - mondja a bölcs rabbi.- És ez biztos? - kérdi a férfi.- Teljesen - mondja a rabbi. - Ha munka lenne, akkor a feleségem rábízná a bejárónőre...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy részeg ember botorkál hazafelé az utcán. Megállítja az első járókelőt:- Elnézést! Nem tudja véletlenül, merre lakik a Kovács Józsi?- De hiszen maga az!- Azt én is tudom, csak azt nem, hogy hol lakom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az új teremőr első munkanapja után rövid jelentést tesz a galéria igazgatójának:- A mai napon sikerült eladnom egy Chagallt meg egy Rembrandtot.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Megmosakodtál, Móricka?- Igen, mama, még tegnap előtt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Asszonyom, van egy jó hírem! - közli a nőgyógyász a páciensével.- Szólítson csak kisasszonynak, még lány vagyok.- Ez esetben rossz hírem van...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szerszámok játszanak a szerszám-kereskedésben. Megszólal az egyik:- Te vagy a fogó!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szőke nő pizzát rendel. Kihozza neki a futár.A nő kifizeti, indul be a dobozzal, de utána szól a futár:- Héééé! Hol van a borravaló?- De hát én nem is rendeltem bort!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kamaszlányt erőszakolnak a lépcsőházban:- Mama, mama, erőszakol a házmester, a mester, a varázsló, a mágus...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy a hadihajó az óceánon, amikor a kapitány fényt lát a távolban. A rádióhoz lép, majd a kapcsolat felvétele után utasítást ad:- Itt a USS Missouri, Önök felé haladunk, térjen ki jobbra 5 fokot!- Nem, Önök térjenek ki jobbra 15 fokot!- Ha jót akar, azonnal térjen ki, én a USS Missouri kapitánya vagyok!- Én meg a világítorony őre!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a számítógépes szépségápolás?- Átküldök neked egy giga bájt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Három tábornok a Nílus partján vitatkozik, kinek van jobb katonája. Az amerikai bizonyításképpen odaszól katonájának:- Joe, a krokodil!Joe be is ugrik, örvénylő víz, küzdelem, pár perc múlva kihozza a döglött krokodilt.Jön az orosz tábornok:- Ivan, dva krokogyili!Iván is ugrik, habzik a víz, küzdelem, de hozza a két döglött krokodilt.A magyar:- Á, gyerekek, ez semmi, nálunk ezt otthon az asszonyok csinálják!- Hogyhogy? Bizonyítsd be! - kéri meg a másik kettő.- János, hozzon három krokodilt!- Hozzon az anyád!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az indiánok elfognak négy cowboyt.Így szól a törzsfőnök:- Akinek a legrövidebb a neve, az szabad, a többiek meghalnak. Mutatkozzatok be szépen!- John - mondja az első.- Joe - mondja a második.- X - mondja a harmadik.- Félix - mondja a negyedik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Házsártos, veszekedős anyósa volt a székelynek. Tudván ezt, üzent neki a helyi patikus, hogy van egy jófajta orvossága ez ellen.A székely elment hozzá a szerért, s a patikus adott neki két hatalmas pofont.- Na, ezt adja be az anyósának, mert az ő bajára ez a legjobb orvosság.Legközelebb, amikor az anyós megint elkezdett kárálni, a székely szó nélkül pofon teremtette. S lám, az orvosság hatott, az asszony elcsöndesedett.Amikor a székely ismét elment a gyógyszertárba, a patikus megkérdezte:- No, használt a múltkor a gyógyszer?- Hogy használt-e? Mihelyst beadtam egy porciót, nyomban meggyógyult. A második pofonra... (ezzel képen teremtette a patikust) ... már nem is volt szükségem, hát visszahoztam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az abszolút vegyes érzelem?- ???- Ha látjuk, amint az anyósunk a szakadékba zuhan a vadonatúj Mercedesünkkel.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a kínai kabáttolvajt?- ???- Jackie-t Chan.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A nyuszigyerek sírva megy haza. Az apja megáll elötte, feltűri karjain az inget és így szól:- Ki bántott fiam?- A medve! - szipogja a kisnyuszi.Az apja lehúzza a karjain az inget és így szól:- Te bajod! Miért kötekedtél vele?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kocsmában együtt sörözik egy angol, egy ír és egy skót.Azt mondja az angol büszkén:- Nekem tíz fiam van... Az egy híján egy futballcsapat.Az ír nagyot legyint:- Erre vágsz fel? Nekem tizennégy fiam van. Az egy híján egy rögbicsapat.Mire a skót:- Na és? Nekem tizenhét lányom van. Az egy híján egy golfpálya!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike kérdezgeti édesanyját az Istenről:- Anya! Mondd, az Isten fekete vagy fehér?Gondolokodik az édesanyja, majd megszólal:- Tulajdonképpen lehet fekete is, és fehér is.Pistike tovább kérdez:- Mondd anya: az Isten férfi, vagy nő?Kis gondolkodás után megint megszólal az édesanyja:- Lehet nő is, és férfi is.Mire Pistike:- Aha! Szóval Michael Jackson az Isten!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Nagy mulatozás van a vendéglőben. A cigányzenészek minden asztalnál elhúzzák a kedvenc nótát.Az egyik vendég ezt mondja, mikor a cigányzenész odamegy hozzá:- Te Gazsi! Tudod-e, hogy én neked egy fillért sem fogok adni?- Nem tudom, de tessék csak eldúdolni, majd megpróbálom eljátszani!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A sztriptízbárban kijön a színpadra egy nő, és elkezd táncolni. Amikor befejezi a műsort, egy férfi felpattan, és hangosan tapsolva kiabálja:- Gratulálok, hölgyem, nagyon jó volt! Csak így tovább!Az előtte ülő hátraszól:- Ugyan, maradjon már! Másnak is tetszett, mégsem csinál ekkora handabandát!Második műsorszám: kijön két táncosnő, és egy páros számot adnak elő. Amikor befejezik, az iménti férfi ismét felpattan, és hangosan kiabálva nyilvánítja ki tetszését. Az előtte ülő ismét csendre inti.A következő számnál három nő jön elő, és szuper érzéki táncot mutatnak be.Emberünk ezúttal csendben marad. Az előtte ülő gúnyosan odaszól neki:- Na, mi van? Hol marad a tetszésnyilvánítás?- Hát, ha jól látom, akkor a hátadon...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy házaspár a harmadik gyerek születése után elhatározza, hogy spórolni fognak. Az asszony azt kéri a férjétől, hogy mondjon le a sörözésről. A férfi nagy nehezen beleegyezik. Nem sokkal ezután viszont egy nagyobb összegű számlát talál a feleségénél kozmetikumokról. Kérdőre vonja az asszonyt:- Megegyeztünk, hogy lefaragunk a kiadásokból, te mégis egy vagyont költöttél magadra!- Drágám, ezeket azért vettem, hogy neked jobban tetsszem! - válaszol a feleség.- Miért, mit gondolsz, a sör mire volt jó?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A barátnőm azt mondta, hogy lehetnék sokkal szenvedélyesebb... Így hát beszereztem még egy barátnőt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőrök a bevetés előtt időt egyeztetnek.- Na, emberek, a pontos idő 11:48. Akiknek digitális órájuk van, azoknak: vonal, vonal, kisszék, hóember.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az egyetemen, szociológia órán a tanár kérdéseket tesz fel, és a hallgatóknak le kell írniuk a választ.- Következő kérdés: - mondja a tanár - Milyennek szeretné hogy lássák magát a másik nem képviselői?Erre egy lány odafordul a szomszédjához:- Hogy kell írni azt, hogy intellektuális?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz megy az erdőben, amikor megreccsen a bokor.- Legközelebb nem hagyom otthon a pisztolyomat - gondolta Stirlitz.- Legközelebb? - gondolta a medve.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Figyelmeztetés egy New York-i férfi WC-ben:Az alkalmazott aki kiszedi a cigaretta csikkeket a kagylóból az ugyanaz a személy aki a jégkockákat késziti az italodba!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi számít rekordnak?- 40 évet megélni a Pándy családban.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu