Vicc: - Mit veszel? - Valami szép karórát a férjemnek. Hiszen tudod,...

- Mit veszel?- Valami szép karórát a férjemnek. Hiszen tudod, pont tíz év van közöttünk. Holnap lesz ötven éves.- Hihetetlen. Nem is látszol hatvannak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogyan dolgoznak a japán munkások napi 24 órából 26 órát?- ???- 2 órával hamarabb kelnek fel.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Apuka a pszichiáternél:- Doktor úr, a kisfiam folyton falhoz vágja a spenótot. Mit tegyünk?- Hm... Vegyenek zöld tapétát.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohn és Grün megszegték a vallás törvényeit: szombaton is üzleteltek. A rabbi büntetésül azt szabta ki rájuk, hogy egy marék kukoricát tegyenek a cipőjükbe, s egy hétig azon járjanak.Egy hét után találkoznak, Kohn alig tud járni, míg Grün vígan, legényesen lépked.- Te csaló! - kiabál Kohn - nem tartottad be a rabbi parancsát, nem tettél kukoricaszemeket a cipődbe !- Hogyne tettem volna! - védekezik Grün - csak előbb jó puhára főztem őket!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Piacon:- Egy almát kérek!- Kettő lett, maradhat?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy két részeg ki a kocsmából, majd mikor már elhagyták úgy 300 méterre, megszólal az egyik:- Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni!Mire a másik:- Semmi baj, majd megtanítalak...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike nagyon nézi a tanárnőt az iskolában. A tanárnőnek egy idő után feltűnik a dolog, majd megkérdezi:- Pistike, miért bámulsz engem ennyire?- Csak azt nézem, hogy milyen jó melle van a tanárnőnek!- Ejnye Pistike, mindjárt kapsz egyet a szádra!- Jó, a másikat meg tessék a kezembe adni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Haldoklik a skót, halálos ágyához hívatja a rokonságot, és kérdi tőlük:- Itt vagy, édes fiam?- Itt vagyok, édesapám.- Itt vagy, drága feleségem?- Igen édesem, itt vagyok!- Itt vagy drága húgom?- Itt vagyok bátyám.- Mindenki itt van?- Igen - válaszolja a rokonság.- Akkor miért ég kint a villany?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Jelek, hogy Ön afrikából érkezett a téli olimpiára:1. A Bob csapatnak annyi köze van a sportághoz, hogy négyen vannak és az egyiket közülük Bobnak hívják. A rajtnál a völgyben várakoznak, mert azt hiszik, hogy a szám lényege, hogy a lejtőn kell feltolni a sportszert.2. Sortban érkezik a lesiklásra, mert otthon a szimulátoron egyáltalán nem volt hideg.3. A hokimeccsen kénytelen végig a palánknál korizni, mert ha eljön onnan, elesik.4. A sílövészeten öt halott szervezővel a hátán érkezik a célba, akiket aztán el is fogyaszt.5. A síugró sáncon lefelé száguldva végig befogja a szemét, majd a közönség közé csapódik. Ráadásul a sisak alatt turbánt visel.6. Az óriás műlesiklásnál termoszba gyűjti a havat, hogy legközelebb már valamivel élethűebb környezetben tudjon készülni.7. A műkorcsolyázásnál még a válogatóverseny helyszínére sem jut el, mert síkosak az utak.8. Már a megnyitón megfagy.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút hülye?- ???- Aki bemegy egy régiségkereskedésbe, és megkérdezi, hogy van-e valami újdonság.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hát magával mi történt? - érdeklődik Kovács a szomszédjától, aki mankóval ballag ki a lakásból.- Közlekedési baleset ért.- És mankó nélkül egyáltalán nem tud járni?- Az orvosom szerint igen. Az ügyvédem szerint nem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Olyan csinos, fiatal fiúval leveleznék, akit nem zavar, hogy analfabéta vagyok.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Lopás miatt megbüntetik a cigányt. Morcosan jön ki a folyosóra, a haverja megkérdi:- Na, mit kaptál?- Én semmit! Sőt, még nekem kell fizetnem!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Fiatal katona levele:"Kedves édesanyám! Nagyon jól érzem magam itt, nincs semmire szükségem. De ha mégis csomagot akarna küldeni, akkor abban jól kösse meg a csirke lábát, nehogy felrúgja az üveg bort és elázzon az ötezres!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Anyuka sétál az állatkertben a fiával. Megállnak az elefánt ketrece előtt...- Anyu mi az ott?- Az ormánya, fiacskám...- Nem... Az ott!- A foga, fiacskám...- Neeem... Az ott a lába között!- Ja... az... khmm... semmi, fiacskám...Következő alkalommal az apjával sétál a kisfiú az állatkertben. Amikor újra az elefánt elé kerülnek, a fiúcska elkezdi:- Apu, mi az ott?- Az ormánya, fiacskám...- Nem... Az ott!- A foga, fiacskám...- Neeem... Az ott a lába között!- Ja. Az az elefánt nemiszerve, fiacskám...- De hát anyu azt mondta hogy az semmi...- Jahhh... - mosolyog az apuka. - Anyuka el van kényeztetve...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Nos - szól a főnök az új titkárnőhöz - Mi van ezen a héten a határidőnaplóban?- Hétfő, kedd, szerda...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az autószerelőnek panaszkodik a tulajdonos:- Ha kanyarodom, mindenféle furcsa koppanás hallatszik a kocsi hátuljából.A szerelő megy egy próbakört, és tényleg hallja a furcsa hangot. Ha balra kanyarodik, akkor a jobb oldalról, ha jobbra kanyarodik, a bal oldalról. Felnyitja a csomagtartót, majd visszaviszi az autót a tulajnak:- Szerintem meg fog szűnni a kopogás, ha kiveszi a csomagtartóból a tekegolyót.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Szóval azt állítja, hogy eltűnt az anyósa?- Igen.- Mikor?- Úgy két évvel ezelőtt.- Ember! Akkor miért csak most jelenti be?- Valahogy eddig nem mertem elhinni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A mozgáskorlátozott székely parasztbácsi henceg a falubeli kocsmában.- Az én földem akkora, hogy egy nap altt se bírom bejárni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kis marslakó megkérdi az apját:- Apa, a földlakók tényleg űrszondát küldtek hozzánk?- Igen, az "amerikai alfaj" kettőt is küldött a bolygónkra.- Jajj apa, ugye nekünk nincs olajunk?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy az indián a falu elöljárójához, hogy nevet szeretne változtatni, mivel az eredeti neve túl hosszú.- És mi a neve, amit meg szeretne változtatni?- A nevem "Vonat, amely mindig kétszer dudál, mikor hajnalban befordul a síneken".- Igen, ez tényleg elég hosszú. Mire szeretné változtatni?- "Tüütűűű".

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy milliomos srác vesz egy Porschét. Kigurul a szalonból, megy hazafele, amikor egy 60-as táblánál lefényképezik 120-al. Kiballag elé egy csinos rendőrnő és megállítja. A srác lazán lehúzza az ablakot, kinéz:- Mennyi?- 10.000 forint.- Gumival, vagy gumi nélkül?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, adjon friss vizet a halaknak!- De uram, még a tegnapit sem itták meg.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért van a szőke nő ágya felett egy A betű?- Hogy el ne felejtse mit kell mondania szeretkezés közben!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nincs a halnak haja?- ???- Mert sosem tudná megszárítani...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A feleség kibérel egy hotelban egy szobát, hogy ott a szeretőjével szerelmeskedjenek. Egyszercsak valaki dörömböl az ajtón:- Biztos a férjem! Ugorj gyorsan ki az ablakon! - kiáltja a nő.- Dehát a 13. emeleten vagyunk!- Jajjmár, csak nem vagy babonás!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni. Egyszercsak az egyik gyerek odasúgja a padtársának:- Látom a tanárnő combját!A tanárnő meghallja:- Szemtelen kölyök! Menj haza, és 3 napig ne lássalak!Kicsit később egy másik gyerek is odasúgja a padtársának:- Látom a tanárnő fenekét!A tanárnő ezt is meghallja.- Szégyelld magad! Menj haza, és egy hétig ne gyere iskolába!Erre Móricka feláll, és elindul az ajtó felé.- Móricka, Te meg hova mész?- Tanárnő, én olyat láttam, hogy az idén már nem jövök iskolába!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kamionsofőr már nagyon régóta vezet és nem jutott nőhöz, így ki van éhezve. Megáll az útszélén, az első kurvát elkapja és jól megtekeri. Fizetéskor megjegyzi:- Tudod szivi, ha tudom hogy szűz vagy, akkor több időt fordítok rád.- Ha tudom hogy több időd van, akkor lehúzom a harisnyámat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az amerikai, a japán és az orosz motorbalesetet szenvednek. Bekerülnek a korházba. Az orvos bemegy a japánhoz és kérdezi:- Magával mi történt?- Menni Yamaha. Menni kétszáz. Jönni fa. Bumm.Bemegy az amerikaihoz és kérdezi:- Magával mi történt?- Menni Honda. Menni kétszáz. Jönni szalagkorlát. Bumm.Bemegy az oroszhoz és kérdezi:- Magával mi történt?- Menni Simson. Menni negyven. Többiek elhúzni kétszáz. Azt hinni állni. Leszálni. Bumm.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz és Müller sétálnak a parkban.- Miért tartóztattátok le azt az embert? - kérdezi Müller.- Nem mondhatom el - válaszol Stirlitz.- Csak nem hugyozta le a Kreml falát? - röhög Müller.Stirlitz agyában új törvény fogalmazódik...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A falusi templomba betéved egy parasztbácsi. Leül, és elkezd nézelődni. Amikor elérkezik a mise ideje, a pap megkérdi tőle:- Csak egyedül van itt, azért megtartsam a misét?Erre a bácsi:- Én nem vagyok nagyon okos, de ha kimegyek az ólba, és csak az egyik disznó jön a vályúhoz, azért megetetem azt az egyet is!A pap erre megtartja a misét, egészen belelkesedik, cifrázza kedvére.Két óra múlva megszólal az öreg paraszt:- Hát atyám, én nem vagyok egy okos ember, de azt tudom, hogy ha csak egy disznó jön a vályúhoz, azért nem adom neki az összes moslékot...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy idős ember egyedül élt a farmján. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült.Az öregember leült és megírta neki problémáját."Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka ez számomra."Pár nappal később levelet kapott a fiától:"Kedves Apa,nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat!Bubba"A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától:"Kedves Apa,A jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Most már elültetheted a paradicsomokat."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Találnak egy múmiát egy piramisban, de nem tudják, hogy hány éves, ezért egy nemzetközi bizottság vizsgálja a múmiát:Ezt mondják a franciák:- Hát olyan 4-5000 éves...Az angolok:- Hát olyan 4200-4500 éves...Az oroszok:- 4323 éves és 4 hónapos. Bevallotta...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike hazamegy az évzáróról, megkérdezi az anyja:- Milyen lett a bizonyítványod?- Katonás!- Az meg milyen?- 1, 2, 1, 2, 1, 2.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Melyik a világ leggyorsabb állata?- ???- Az a csirke amelyik élve átfut Etiópián.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják azt az operációs rendszert, amit a vegyi üzemben lévő számítógépeken használnak?- ???- Mar-DOS.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu