Vicc: - Móricka! Mondj öt afrikai állatot! - Két tigris és 3 elefánt.

- Móricka! Mondj öt afrikai állatot!- Két tigris és 3 elefánt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két rendőr sétál a Dunaparton. Egyszer csak hallják, hogy valaki kiabál:- Help! Help!- Ez mit jelent? - kérezi az egyik.- Ez angolul azt jelenti, hogy segítség.- Jobban tette volna, ha úszni tanul meg, és nem angolul!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kis marslakó megkérdi az apját:- Apa, a földlakók tényleg űrszondát küldtek hozzánk?- Igen, az "amerikai alfaj" kettőt is küldött a bolygónkra.- Jajj apa, ugye nekünk nincs olajunk?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Újságírók kérdezik egy kínos ügyről az elnökjelöltet: - A volt titkárnője azt terjeszti Önről, hogy... hogy is mondjam... szóval, hogy az Ön micsodája nagyon kis méretű. Mi erről a véleménye?- Semmi, nem kell törődni vele. A volt titkárnőmnek nagy a szája, ennyi az egész.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kórház főorvosa telefonál az áruházba:- Hány motorkerékpárt adtak ma el?- Tízet.- Nem értem... Hol a fenében kódorognak még hárman...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A nemzetközi gyors első osztályú fülkéjében egyetlen utas ül. Hirtelen felpattan az ajtó, s egy fegyveres, álarcos gengszter lép be:- Gyerünk, adja ide a pénzét! - parancsol az utasra.- De hiszen nekem egy vasam sincs!- Akkor meg miért reszket ennyire?- Mert azt hittem, hogy a kalauz jön. Ugyanis jegyem sincs.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A töbszörös gyilkossággal vádolt személyt villamos székbe ültetik.- Van valami utolsó kívánsága? - mondja az őr.- Igen- És mi?- Megfogná a kezem?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják Csák Máté három fiát?- ???- A két törvényes: Chuck Berry és Chuck Norris. Az egy törvénytelen gyermek Nemcsák Károly!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Baba született székelyéknél. Pár év eltelik, a gyerek szépen halad: jár, mosolyog, játszik. Egyetlen baj, hogy beszélnie is kellene már, de az csak nem szólal meg. Betölti a hat éves kort, de semmi.Aggódnak a szülők, orvoshoz is viszik. Az mindent rendben talál, a némaság oka számára is titok.Az idő múlik, végül is a szülők beletörődnek. Ha nem beszél, hát nem beszél, csakis az ő fiacskájuk.Valahol a gyerek 14. születésnapja körül ebédelni ül össze a család. A tányérokban gőzölög a húsleves.Egyszer csak megszólal a gyerek:- Sót!Az egész család meglepődik.- Jajj, de boldog vagyok! - szól az anyja. - Te beszélsz fiam?- Beszélök.- Hát az isten szerelmére, eddig mér nem mondtál semmit?- Eddig ölég sós vót a leves.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy középiskolában nagyon elterjedt az a szokás, hogy a lányok a mosdóban kirúzsozzák a szájukat, majd megcsókolva a tükröt, ott hagyják az ajaklenyomatukat.A takarítónő szól az igazgatónak, így az összes lányt, akinek rúzsos a szája, tanítás után behívják a mosdóba.A takarítónő elmeséli nekik, hogy milyen nehéz is a rúzst lemosni a tükörről, majd tart egy bemutatót. Fogja a felmosórongyot, belemártja a legközelebbi WC kagylóba, és elkezdi letörölni a rúzsfoltokat.Na, ez volt az utolsó nap, amikor a lányok rúzsnyomokat hagytak a tükrön...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miért jobb egy kutya, mint a férfi?- a kutya nem henceg azzal, hogy kivel aludt előző este.- a kutyáknak nem okoz gondot, hogy nyilvánosan kifejezzek a ragaszkodásukat.- a kutyának hiányzol, ha elmész.- a kutyák szégyellik, ha valamit rosszul csináltak.- a kutyáknak bármilyen film megfelel, nekik csak az a lényeg, hogy miközben nézed, melletted lehessenek.- a kutyák tudják, mint jelent, hogy "nem".- a kutya megérti, hogyha néhány barátját nem engeded be a házba.- a kutya nem várja el, hogy mesterszakács legyél.- egy kutya nem fog téged elhagyni egy fiatalabb gazdiért.- a kutyák nem ijednek meg egy rövid hajú nőtől.- a kutya kedves a rokonaidhoz.- a kutya nem szól bele a vezetésbe.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az autópálya melletti étteremnél megáll egy kirándulóbusz, és az összes utas beözönlik a megterített asztalokhoz. A társaság vezetője odamegy a főpincérhez, és ezt mondja neki:- Nézze uram, ezek az emberek itt egy kicsit gyengeelméjűek, de abszolút ártalmatlanok. Én vagyok az orvosuk, éppen egy kirándulásból tartunk visszafelé az elmegyógyintézetbe. Söröskupakokkal akarnak majd az étkezés után fizetni, ezért arra kérném Önt, hogy fogadja el tőlük, és a végén a számlát hozza nekem, majd én rendezem.Így is történik. A pincérek átveszik a söröskupakokat, majd amikor a csoport végzett, a főpincér odaviszi a számlát az orvosnak.- No lássuk csak - teszi fel a szemüvegét az orvos. - Tud visszaadni egy dísztárcsából?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó hazajön a mexikói nyaralásáról, és a barátainak élményeiről mesél.- Szörnyű dolog történt ott... Képzeljétek a helyzetet: indiánok jobbról, indiánok balról, indiánok előttem, indiánok a hátam mögött...- És mit csináltál?- Mit? Megvettem az egyik takarót, amit árultak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút hajcsár?- ???- Aki az akasztott embertől megkérdi hogy, "lógunk, lógunk"?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A gazda a vasárnapi ebéd után leheveredik aludni. A legjobb álmából rázza fel a komája:- Ébredjen kend! Az anyósa beleesett a kútba és megfulladt! Hallja? Holtan fekszik a kút fenekén!A gazda álmosan megrántja a vállát:- Na és, én úgyis csak csapvizet iszom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Merre támad az etióp hadsereg?- ???- Amerre a szél fúj!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nincs a fáknak szárnya?- ???- Mert akkor minden fa szállna.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mióta dolgozol ennél a cégnél?- Mióta megfenyegettek, hogy kirúgnak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi autózik a városban, mellette ül a felesége, a hátsó ülésen pedig az anyósa. A két nő folyamatosan beleszól a vezetésbe. "Túl gyorsan mész" - mondja a feleség, "Ne menj át a másik sávba" - mondja az anyós...A férfi egyszer csak lefékez, és dühösen felkiált:- Na most már elég legyen! Döntsétek már el, ki vezeti ezt a rohadt autót. Te, vagy az anyád?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy az utcán a szívhalál és az agyhalál. Azon vitatkoznak, hogy melyikük az erősebb. Azt mondja a szívhalál:- Látod ott azt a férfit? Ennyit csinálok (csattint egyet) és a férfi összeesik.Erre az agyhalál:- Ez semmi, ezt nézd. Látod ott azt a szőke nőt? Figyelj!Csattint egyet, kettőt... de semmi.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mikor kéri meg egy fiú egy lány kezét?- ???- Amikor az övé már elfáradt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Müller felmászva az emeletes ház oldalán, pisztollyal a kezében megcsúszott a negyedik emeleti erkélyen.- Szemét tériszonyos! - gondolta Müller, miközben elzuhant Stirlitz földszinti lakása mellett...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az anyuka kérdezi a fiát:- Mi volt ma az iskolában, Zolika?- Kémiaórán a robbanóanyagokról tanultunk.- És holnap mi lesz az iskolában?- Iskolában? Miféle iskolában?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit keres az a ló a teniszpálya mellett?- Ja, az a Navrati lova...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi van ráírva a cigányok által használt gumióvszerre?- ???- Húzd rá cigány!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Tanácsok nőknek:- Ha valami mondanivalód van, akkor lehetőleg próbáld a filmek közti reklámok alatt mondani!- Lehetőleg ne vezess, ha nincs előtted kormánykerék!- Amikor azt kérdezzük: "hány fiúd volt előttem?", akkor nem igazán várunk pontos, részletes választ...- Amikor megcsúszik az autó, és kétségbeesetten tekergetjük a kormányt, akkor a "jaj, mindjárt meghalunk" felkiáltás keveset segít a koncentrálásban.- A sport összefoglalók este 10-kor kezdődnek, és pontosan egy óra hosszat tartanak. Ez ideális idő arra, hogy berakd a ruhát a mosógépbe, anyáddal beszélj telefonon, stb...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A készüléket átneveztük T-elefonra,A vidéki hivást T-ávolságira,Az utcai készülékek érméjét T-antuszra,A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük.Mindezt persze T-e Fizeted!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy két apáca a kocsmába. A pincér nagyot néz, majd megszólítja őket:- Elnézést, nővérek, de biztosak benne, hogy ez az Önöknek való hely?- Tudjuk, hogy nem, de a tisztelendő úr azt mondta nekünk, hogy segítsünk a bűnös lelkeken. Úgy gondoltuk, itt biztos találunk ilyeneket.Másnap két rabbi jön a kocsmába. A pincér őket is megkérdezi.- Tudjuk, hogy ez egy bűnös hely, de a zsinagógát éppen felújítják és úgy gondoltuk, ide beülünk vallási kérdéseket megbeszélni.Harmadnap betér két ír pap. A pincér megszólítja egyiküket:- Atyám, csodálkozom, hogy itt látom Önöket!- Miért, fiam?- Mert még csak 10 óra van, és még sosem láttam Önöket itt 11 előtt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kiskatona kimenőt kér az őrmestertől:- Ha kitalálod, melyik szemem van üvegből, kapsz kimenőt.- A jobb! - mondja a katona.- Honnan tudod?- Abban csillog némi értelem...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért jársz olyan gyakran a feleségeddel éjszakai mulatókba?- Mert ez az egyetlen hely, amelyik még nyitva van, mire a feleségem befejezi az öltözködést!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Jelek, amik arra utalnak, hogy számítógépes megszállott vagy:1. Amikor valaki a személyi számodat kéri, automatikusan az IP címedet adod meg.2. Így ismerkedsz az utcán: "Szia, mi a weboldalad címe?"3. Megdöbbensz, amikor meghallod, hogy a spam igazából egy húskonzerv neve.4. Ha valakinek szólni akarsz, "megpingeled", és traceroute-tal tájékozódsz.5. Ha kólát veszel egy automatából, azt így kommentálod: "Letöltöttem egy kólát a szerverről".6. Ha nyer a kedvenc focicsapatod, így örülsz neki: "Olyan kettőspont mínusz zárójel vagyok!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Beszélget a katolikus pap a rabbival:- Mondd, mikor térsz el attól a hülyeségtől hogy nem eszel disznóhúst?Mire a rabbi:- Az esküvődön.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két barát beszélget:- Kezdem azt hinni, hogy az ügyvédem egy kicsit pénzéhes.- Miből gondolod?- Kiszámlázott nekem 60 ezer forintot éjszakai műszakért, mert éjjel az én ügyömről álmodott...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Négy pap vitatkozik egy teológiai kérdésről. Hárman képviselik az egyik álláspontot, egyiküknek más a véleménye. Mikor a renitens pap kifogy az érvekből, felkiált:- Uram, tudom, hogy igazam van! Adja valami jelet, hogy így van!Hirtelen menydörög egyet az ég.- Ugyan már, ez csak véletlen! - mondja a három másik.- Uram, ha igazam van, adj egy nagyobb jelet, hogy a többiek is elhiggyék!A derült égből lecsap egy villám.- Ez csak véletlen! - hitetlenkednek a többiek.- Uram, adj valamilyen félreérthetetlen jelet, hogy meggyőzd ezt a három hitetlent!Az égből egy mély hang dörmögi:- IGAZA VAN!A három hitetlenkedő pap összenéz, majd az egyikük:- Jól van, akkor most két vélemény áll hárommal szemben...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hány óra van magánál Jean?- Hat, uram!- Jean, akkor adjon el ötöt, nekünk egy óra is elég.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Skót vállalathoz titkárnőt keresnek:- Meséljen magáról valamit!- Nem szeretem, és nem is tudok kávét főzni.- Fel van véve...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu