Vicc: Okos férfi

A hajnalban részegen hazaérkező férjet a feleség így fogadja:– Hol voltál ilyen sokáig?– Okos asszony ilyet sosem kérdez!– Okos férfi mindent elmond a feleségének!– Tévedsz drágám, okos férfinak nincs is felesége.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc:

Bejegyzés megtekintése

A férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa. Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja:– Hol voltál?– Benn maradtunk a könyvtárban tanulni.A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.– Na, fiam ez egy hazugságdetektor robot, úgyhogy ne hazudj többet. Hol voltál?– Elmentünk Pistiékhez filmet nézni.– Mit néztetek?– Az Egri csillagokat.

Bejegyzés megtekintése

A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.– Szóval, mit néztetek?– Az Avatart, amit Pisti az internetről letöltött.– Látod fiam, én a te korodban soha nem hazudtam az apámnak.

Bejegyzés megtekintése

A robot erre odamegy az apához és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.– Na, látod. A te fiad. – szólal meg a feleség is.A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu