Vicc: Társkereső hirdetés őszintén: Keresem azt a maximum ...

Társkereső hirdetés őszintén:

Bejegyzés megtekintése

Keresem azt a maximum 25 éves, szőke, gyönyörű arcú, tökéletes testű nagymellű bombázót, aki egy valóságos szexgép, és csak arra az időre hajlandó felfüggeszteni a szexet, amíg

Bejegyzés megtekintése

- focimeccset nézek

Bejegyzés megtekintése

- a haverokkal vagyok

Bejegyzés megtekintése

- csajozok, mert hát a változatosság is kell.

Bejegyzés megtekintése

Ez idő alatt ő foglalja el értelmesen magát: pl. hűtse be a sört, főzzön valami finomat vagy törölgesse le a Playboy gyűjteményemről a dzsuvát.

Bejegyzés megtekintése

Hogy mit nyújtok cserébe? Egy minimum 35 éves, alacsony, kopasz, szemüveges, sörhasú fószer vagyok pókharapó fogsorral, csorgó nyállal és dülledt szemekkel. A fizetésem havi nettó 50.000, ezért a nő drága ajándékokra ne számítson, de nem is ez a lényeg. Hetente hatszor esténként a haverokkal megyek valahová.A vasárnap kivétel. Ilyenkor ők jönnek hozzánk.A program: meccsnézés, ismi csajok kielemzése, ki mekkorát és milyet sz@rt - műelemzés. A csajokat nemcsak nézem, mást is csinálnék velük, de a páromnak nem kell attól tartania, hogy félrelépek, mert a kutyának se kellenék. Na jó, esetleg a hajléktalan 60 éves Gizikének, ha jól leitatom előtte és még fizetek is neki.

Bejegyzés megtekintése

Szerintem megéri találkoznia velem bármelyik kedves bombázónak! Csak fényképes levelekre válaszolok! Tüntesd fel adataidat: súly, mellbőség stb. Ha Pamela Anderson kiköpött mása vagy, akkor erős esélyeid vannak arra, hogy talán Te leszel a szerencsés kiválasztott.

Bejegyzés megtekintése

Hirdető: Kurtafarkú Rezső disznótermesztő, tehénmegtermékenyítő

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu