Vicc: - Van-e élet a halál után? - Hát persze! Gondoljunk csak...

- Van-e élet a halál után?- Hát persze! Gondoljunk csak Napóleonra, Picassóra, Néróra... Ők mind meghaltak, mi viszont élünk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két informatikus találkozik.- Adj már kölcsön egy ezrest - mondja az egyik.- Rendben, de legyen inkább 1024, hogy kerek legyen.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Commodore 64 beépített billentyűzettel eladó"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy vasúti kupéban utazik egy anya a nagylányával, egy katonatiszt és egy kiskatona.Az alagútba beérve elcsattan egy pofon.- Mire gondol az anya: "Milyen tisztességes lányom van!"- Mire gondol a nagylány: "Milyen attraktív még az anyám!"- Mire gondol a tiszt: "Ez a kiskatona szemtelenkedik és én kapom a pofont!"- Mire gondol a kiskatona: "A következő alagútban megint behúzok neki egyet!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik.Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba.Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll.Elüti Jézusa labdát, az ráesik a tóra.Jézus a vízen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll.Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esőcsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére.Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas.A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba.Mózes erre odaszól Jézusnak:- Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy a Dacia az úton, találkozik a lócitrommal. Azt mondja a Dacia:- Szia, én vagyok a román Renault, te ki vagy?- Ha te Renault vagy, akkor én vagyok a francia krémes!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Honnan tudod, hogy egy férfinak orgazmusa volt?- ???- A horkolásából.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr sétálás közben nem néz maga elé, hanem az eget kémleli, így egyszercsak beesik a csatornába. Elkezd kiabálni:- Isteni szerencse, hogy nem volt rajta tető, mert akkor ki sem tudnék mászni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kis faluban élő házaspár válni készül. Mindketten maguknak akarják a gyerekeket. A válóperes tárgyaláson a bíró mindkét felet megkérdezi, mielőtt a gyerekekről dönt.Az asszony azzal indokolja kérését, hogy ő hozta világra a két gyereket, ezért hozzá tartoznak. A bíró a férjhez fordul:- És magának mi a véleménye?- Bíró úr, ha én beteszek egy ötvenest a cukorkás automatába, és kijön egy marék cukorka, akkor az a géphez tartozik, vagy hozzám?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigány elsétál az építkezés mellett. Véletlenül megbotlik, és beleesik a meszes gödörbe! Hangosan kiabálni kezd:- Segítség! Valaki gyorsan nyújtson le egy lapátot!Arra jár egy cigány komája, aki a kiabálás hallatán teljesen megbotránkozik:- Normális vagy Gazsi? Pár perce vagy csak fehér, de már dolgozni akarsz?!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút kövér?- ???- Aki ha elviszi a ruháját a mosodába azt mondják neki, hogy ejtőernyőt nem mosunk.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Müller felmászva az emeletes ház oldalán, pisztollyal a kezében megcsúszott a negyedik emeleti erkélyen.- Szemét tériszonyos! - gondolta Müller, miközben elzuhant Stirlitz földszinti lakása mellett...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ügyvéd úr, szeretnék végrendeletet írni, de sajnos nem tudom, hgyan kell. Segítene megírni?- Persze, hagyja csak rám az egészet!- Nos, gondoltam, hogy Ön szeretné a legnagyobb részt, de én azért szeretném, ha a gyerekeim is kapnának egy részt az örökségből...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a kínai tűzoltót?- ???- Telefonon!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Beszélget a katolikus pap a rabbival:- Mondd, mikor térsz el attól a hülyeségtől hogy nem eszel disznóhúst?Mire a rabbi:- Az esküvődön.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy vak álldogál egy forgalmas kereszteződésnél a kutyájával. A kutya egyszercsak elindul a túloldalra, pedig még piros a lámpa. Óriási fékcsikorgás, egy autó kishíján elüti őket. Mennek tovább, egy biciklis elesik, próbálja elkerülni az ütközést. Már majdnem átérnek az úton, amikor egy száguldó kamion fékez, és felszalad a járdára.A vak ember és kutyája végül szerencsésen megérkeznek a túloldalra. Megállnak, és a vak egy kekszet nyújt a kutyának. Egy férfi a járdán állva figyeli őket, és megszólal:- Miért jutalmazza meg azt a kutyát, hisz majdnem a halába vezette magát?- Nem jutalmazom, csak meg akartam tudni, melyik vége a feje, hogy jól seggberúgjam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják az indián benzinkutast?- ???- Töltőtoll.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szőke nő kérdezte a repülőgép pilótáját:- Egyet áruljon el nekem, pilóta úr. Azt még értem, hogy nappal hogyan repülnek, mert ugye látják a földet, hogy merre járnak. De ilyenkor, éjszaka hogyan? Hiszen nem látni semmit!A kapitány kimutatott az ablakon.- Éjszaka még egyszerűbb. Látja, ott van két villogó fény a szárnyak végén, egyszerűen azok között kell tartani a gépet.Az utas leesett állal nézett.- Aha, hát ez így tényleg egyszerű.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy János bácsi a szekérrel, a szekér mellett a kutyája baktat. János bácsi meg időnként rácsap a ló hátára: "Gyí, te!"Egyszer csak a ló megáll és rászól János bácsira:- Te János, miért ütsz annyit, én is egy érző lény vagyok, nekem is fáj...János bácsi beijed a beszélő lótól, futásnak ered, a kutyaja is vele. Mikor kifárad, leül pihenni. Ekkor megszólal a kutya:- Bazzeg, hogy megijedtem mikor megszólalt a ló!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hány etiópiai gyerek fér be egy trabantba?- ?- Dobj be egy zsíroskenyeret és megtudod!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Honnan tudta, hogy mind a két skót teljesen részeg? - kérdezi a bíró a rendőrfelügyelőt.- Egyszerű uram. Jack ötfontos bankjegyeket szórt szét, McPershon pedig felszedte őket, és visszaadta neki.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy az orosz vonat Szibériában. Egyszer csak megáll. Az utasok kérdezősködnek:- Mi történt?- Mozdonyt cserélnek.- Mire?- Vodkára!- És akkor hogy fogunk tovább menni?- Részegen!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit csinálsz, ha elaludt az anyósod?- ???- Meggyújtod mégegyszer.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kezdő ejtőernyős az oktatótól megkapja az instrukciókat:- Annyit kell csak tennie, hogy szép lassan elszámol tízig, és meghúzza a kioldót.- Mmmmmeddddig kkkkkell ssszzzámolnnnnom? - dadogja az újonc.- Kettőig.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy egy szakadt, borostás, alkoholtól bűzlő fickó a bankba, odamegy az egyik ügyintézőhöz és rámordul:- Figyelj, te ribanc, egy rohadék számlát akarok nyitni!- Tessék? - kérdez vissza felháborodottan az ügyintéző.- Süket is vagy? Azt mondtam, hogy egy kibaszott bankszámlát akarok nyitni, de gyorsan!A nő zokogva szalad az igazgatóhoz, hogy egy durva ügyfél inzultálta. Az igazgató odamegy, és ráförmed a fickóra:- Uram, van valami problémája?- Igen! Most nyertem 50 millió dollárt a lottón, és már egy félórája itt álldogálok, mert szeretnék bankszámlát nyitni!- Értem. És ez a mocskos ribanc nem segített Önnek?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Jancsi és Juliska sétálnak az erdőben.- Te Juliska, szeretnélek megdugni.- Nem lehet Jancsi.- Miért nem?- Két oka van. Az egyik, hogy még szűz vagyok. A másik, hogy ha kefélek, akkor fáj a derekam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Komám, én ki nem állhatom az Andrást.- Hát én se.- Miért, te mennyivel tartozol neki?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, ha elalszom, oltsa le a villanyt.- Rendben van, uram. Majd szóljon, ha elaludt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy asszony egy kisbabával elmegy az orvoshoz. Az orvos megvizsgálja a babát, megméri a súlyát, és megállapítja, hogy egy kicsit soványka. Megkérdezi a nőtől:- Anyatejet vagy tápszert eszik a baba?- Anyatejet.- Akkor kérem legyen szíves derékig levetkőzni.Az orvos megtapintja, megnyomkodja a nő mellét, és megállapítja:- Érthető, hogy nem lakik jól a kisbaba, hisz Önnek nincs is teje.- Nem csoda, mert én a nagynénje vagyok, nem az anyja!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanítónéni előadást tart az ember származásáról:- Gyerekek, minden ember Ádámtól és Évától származik...Közbevág Móricka:- De tanítónéni, nekem a papám azt mondta, hogy az ember a majomtól származik!- De Móricka! Én most nem rólatok beszéltem!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanár felelni szólítja Pistikét:- Pistike, mondd meg mi az egyes szám 3. személy!- Őőőőőő...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi megszólít egy csinos nőt az utcán:- Mondja hölgyem, négymillió forintért lefeküdne velem?- Négymillió forintért? Simán!- És ötezer forintért?- Hééé, mit gondol, mi vagyok én?- Hogy Ön micsoda, azt már letisztáztuk. Most már csak az áron megy az alkudozás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért mászik fel a szőke kurva a villanyoszlopra?- ???- Azért, hogy megbassza az áram.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy idős ember egyedül élt a farmján. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült.Az öregember leült és megírta neki problémáját."Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka ez számomra."Pár nappal később levelet kapott a fiától:"Kedves Apa,nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat!Bubba"A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától:"Kedves Apa,A jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Most már elültetheted a paradicsomokat."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tudják meg elvtársak, hogy most még csak a Föld egyharmadán van kummunizmus, de nemsokára eljön az az idő amikor az egynegyedén, sőt az egynyolcadán is kummunizmus lesz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az afrikai dzsungelben eltéved a tudóscsoport egyik tagja. Hosszas bolyongás után kannibálokba botlik:- Elnézést, nem látták véletlenül a kollégáimat?- De igen, velük már több ízben is találkoztunk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu