Vicces történet: A villamoson ismerkedett meg egy lány ...

A villamoson ismerkedett meg egy lány egy sráccal, aki elsőre tök helyes volt, meg aranyos és gyorsan telcsiszámot cseréltek. Na, egy hét elteltével a srác felhívta, hogy talizzanak, ok, taliztak is, két órát hallgatta a srác sirámait, akiről kiderült, hogy egy igazi lúzer, majd elváltak. Másnap SMS a sráctól:- Mikor talizunk, mert szuper volt veled tegnap.Válasz:- Sajnálom, én nem így éreztem, jobb lenne ezt hagynunk, inkább ne talizzunk többet!Válasz:- Tudtam, hogy te is olyan kis ribanc vagy, mint a többi. Velem minden nő ezt csinálja, csak azért, mert kicsi a farkam.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Sztorik 18+Első barátommal 18 évesen egy nyári délután a szobájában egy pokróc alatt szeretkeztünk, félhomályban. Egyszercsak nyílt az ajtó, félsüket-félvak nagymama bejött, felkapcsolta a villanyt, és nekiállt bepakolni a szekrénybe a vasalt ruhát. Mikor végzett, lekapcsolta a villanyt, becsukta az ajtót, mintha mi sem történt volna. Mi közben mozdulatlanná merevedve feküdtünk a takaró alatt és alig bírtunk magunkkal hogy ne ordítsunk a röhögéstől.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Sztorik - Ügyfélszolgálat ELMŰÜgyfél: A fürdőszobában állandóan gázszagot érzek.Ü.i.: Ez az Elektromos Művek.Ügyfél: Jó, de ha felrobbannék, akkor szóltam.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:"Egész órán vinnyogott!"

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu