Vicces történet: Benzinkút, délután 4 óra, hétköznap, randevú....

Benzinkút, délután 4 óra, hétköznap, randevú. Kiszállt az autójából egy kb. 130 kg-os kopasz tetkós fickó, és eszméletlenül állatszaga volt. Mint aki most ganézott ki a tyúkok alól, ja és volt rajta egy fekete mackóalsó, kopott barna pólóval. Az arcomra kiülhetett a megrökönyödés, mert megkérdezte, hogy nem erre számítottam?

Bejegyzés megtekintése

+1 történet

Az illető fiú azt írta, hogy jóképű. Kíváncsi lettem, találkoztunk is. Mikor odaértem, nem láttam jó pasit, csak egy pufók fiút, aki mekis kaját tömött magába.

Bejegyzés megtekintése

+1 történet

k - Ügyfélszolgálat ELMŰÜgyfél: Az anyósom meghalt, és szeretném leállíttatni a számlázást, mert üres lesz a ház.Ügyintéző: Részvétem. Természetesen leállítom. Kérem a fogyasztói számot!Ügyfél: Mondom: 1234567Ü.i.: A nevet, címet kérem!Ügyfél: Bocsánat, de le kell tennem, mert most jöttek érte...

Bejegyzés megtekintése

+1 történet

k - Ügyfélszolgálat ELMŰÜgyfél: - Nincs áram itt a fatelepen.Ü.i.: - Felvesszük a bejelentést, de mivel éjszaka van, csak holnap reggel mennek a szerelők.Ügyfél: - Az kérem nem lehet. Én vagyok itt a biztonsági őr és félek.

Bejegyzés megtekintése

+1 történet

k - Ügyfélszolgálat ELMŰÜgyfél: Elment az áram az egész környéken, a közvilágítás sem működik.Ü.i.: A nagyfeszültségű vezetékre fennakadt egy siklóernyős, azt szedik le a tűzoltók.Ügyfél: Remélem túlélte, mert odamegyek és szétrúgom a seggét.

Bejegyzés megtekintése

+1 történet

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu