Vicces történet: Ciki sztorik - valós történetek Meséltem már nektek ...

Ciki sztorik - valós történetekMeséltem már nektek Béláról, aki bukott a szőkékre, bár a Gizis kaland elvette a kedvét tőlük. De Gizi kedve nem ment el Bélától...

Bejegyzés megtekintése

Házibuliban voltunk Bélával, persze hogy ki nem hagytunk volna semmilyen bulit. Nagy partiarcoknak bizonyultunk akkoriban, nem létezhetett valamirevaló buli nélkülünk. Na jó, kicsit túloztam, észre se vették volna, ha nem vagyunk ott. Na de vissza a témához!

Bejegyzés megtekintése

Béla megint kinézett magának egy pipit, egy kis szőkét. Egy valamit nem tudott csak, hogy a szöszi a százkilós Gizi uncsitesója. Gizi irigykedve nézte, hogy Brigike, mennyire bejön Bélának. Amikor Brigike megtudta, hogy Gizi vonzódik Bélához, megszületett a terv.

Bejegyzés megtekintése

Nemsokára heves flörtölésbe kezdett Brigike Bélával. Sorra rendeltette a koktélokat, és Béla is keményen ivott. Majd már igencsak kapatosan elkezdtek támolyogni egy félreeső kis faházikó felé. Bementek, de egy sötét árny osont utánuk. Felismertem Gizit a száz kilós termetéről. Egyszercsak Brigike kioson, és megy be Gizi. Nem értettem. Reggel fény derült a titokra.

Bejegyzés megtekintése

Jön Béla:- Nem láttad Brigikét?- Hogy láttam volna? Tegnap este hazamentek.- Francokat, egész éjjel együtt voltunk.

Bejegyzés megtekintése

Hát az történt, hogy a kisházban tök sötét volt, semmit nem lehetett látni. Amikor Brigike kiment, beküldte maga helyett Gizit. Béla annyira matt volt, hogy nem is vette észre a cserét. Gizivel megízlelték a szerelem gyümölcseit, majd Béla bealudt. Gizi pedig kisurrant mielőtt lebukott volna.

Bejegyzés megtekintése

Béla mikor rájött tört zúzott, de aztán lenyugodott és nemsokára már egy párt alkottak Gizivel. Hát így történt.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:"Osztályfőnöki órán a körmét rágta Rácz Jánosné" (így egybe)

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu