Vicces történet: Egy cukrászdába beszéltük meg a...

Egy cukrászdába beszéltük meg a találkát a viszonylag ismeretlen pasival, leültünk, kikértük a sütiket és az ott töltött egy óra alatt kizárólag az aranyérműtétjéről esett szó, de arról jóóó részletesen! Mit csinált a doki, hogy csinálta, pontosan hol csinálta, stb... Aztán csodálkozott, hogy nem kértem másik sütit. Pár SMS-t azért még dobott, hogy ismételjük meg a találkát, mert ő nagyon jól érezte magát...

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Sztorik - Ügyfélszolgálat ELMŰÜgyfél: A fürdőszobában állandóan gázszagot érzek.Ü.i.: Ez az Elektromos Művek.Ügyfél: Jó, de ha felrobbannék, akkor szóltam.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

SztorikKatonaság, 1971 február. Felszerelés előtti orvosi vizsgálat, Kecskemét. Mentünk meztelen, a sok kopasz, és egy csinos felcsernő mérte a vérnyomásunkat. Egymás közti sugdolózás:- Miért nem neki mérik a vérnyomását?- Figyelj, ez fogott annyi fütyit, ha egymás után raknák, elérne Győrig.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrző beírásokAz ének óra nálunk mindig iszonyat káosz volt, és egy srác böffentett egy oltári hangosat. A tanár bedühödütt és, a következőt írta be neki:"Tisztelt Szülő! Gyermeke órán hangosan emésztett. Megintem."

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu