Vicces történet: Egy munkatársam éppen mezőgazdasági...

Egy munkatársam éppen mezőgazdasági területek mellett haladt a kocsijával, amikor rájött a cifra szapora. Mivel vészhelyzetről volt szó, nem sokat teketóriázott, hanem gyorsan leállt az út mellé, és berohant a kukoricásba. Már éppen felszakadtak ajkáról a megkönnyebbülés első sóhajai, amikor arra lett figyelmes, hogy tőle kb. egy méterre egy parasztbácsi kapál, és a bajusza alatt bosszúsan mormogja:- A fene a picsáját...

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Sztorik19-20 évesen elkaptam valami fertőzést, amire a nőgyógyász hüvelytablettát írt fel. Bementem a gyógyszertárba, ahol négy pénztár előtt kígyózott a sor. Sorra kerültem, szemlesütve odacsúsztattam a vényt. A néni hátrament keresni a gyógyszert, és hogy időt spóroljon, hangosan kiabálta vissza az utasításokat:- Háromszor egy nap tolja fel magának amilyen magasra csak bírja, mindig mosson kezet előtte!Azt hittem elsüllyedek.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

SztorikÜgyfél:- Áramlopást szeretnék bejelenteni.- Ön honnan tudja, hogy lopják az áramot?- Onnan, hogy én csináltam a rendszert, de nem fizették ki a melómat.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:Ált. isk-ban egy fiú a társának beszólt: "Kapd be a f...om!"

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu