Vicces történet: Egy nővérkével történt az eset....

Egy nővérkével történt az eset. Éjszakás volt, a nővérszoba a folyosó egyik végében volt, a vécé a másikban. Lusta volt elmenni a vécéig, gondolta ráül a csapra, aztán abba pisil. Na, a csap leszakadt alatta, ő ráesett a cserepekre, és szanaszét vágta a fenekét, minden csupa vér volt. A kollégák varrták össze, közben alig bírták visszatartani a nevetést.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

SztorikÜgyfél:- Áramlopást szeretnék bejelenteni.- Ön honnan tudja, hogy lopják az áramot?- Onnan, hogy én csináltam a rendszert, de nem fizették ki a melómat.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Postai sztorikEttem a jó csabai szalámit, bőrét odatartottam Morzsi János kollégám orra alá:- Kszi kszi... - és füttyögtem is hozzá.Ez a Morzsi János haláli, elvarázsolt, elvont szivar volt a postán. Büntetésből beültették a levélfelvétetelbe, ezt a munkakört utálta a legjobban. Piszok lassan szolgált ki, ráadásul szódásüvegaljú szemüvege volt. Beszól egy ügyfél az ablakon:- Miért nem szolgál ki? Talán jöjjek holnap?Jani rövidlátón rápislog:- Gyere a jövő héten.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:Nálunk egy idöben elszaporodtak a gyanús igazolások. A bili akkor borult ki, mikor 38 diákból kb 30 Tornanádaskáról hozott igazolást.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu