Vicces történet: Postai sztorik Ettem a jó csabai szalámit, bőrét...

Postai sztorikEttem a jó csabai szalámit, bőrét odatartottam Morzsi János kollégám orra alá:- Kszi kszi... - és füttyögtem is hozzá.Ez a Morzsi János haláli, elvarázsolt, elvont szivar volt a postán. Büntetésből beültették a levélfelvétetelbe, ezt a munkakört utálta a legjobban. Piszok lassan szolgált ki, ráadásul szódásüvegaljú szemüvege volt. Beszól egy ügyfél az ablakon:- Miért nem szolgál ki? Talán jöjjek holnap?Jani rövidlátón rápislog:- Gyere a jövő héten.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

SztorikVettünk új padlószőnyeget. Az árban benne volt a kiszállítás, és a lerakás is. Beállított két fazon, behozták és ripsz-ropsz lerakták a szőnyeget. Elégedetten nézték munkájuk eredményét, mikor az egyik oldalba bökte a másikat. Én is észrevettem, hogy egy hupli van a szőnyeg közepén. A másik fogta a kalapácsot, és néhány ütéssel nagyjából elegyengette a kitüremkedést. Éppen szólni akartam, hogy ez azért nem tökéletes, mikor benyitott az anyósom, hogy nem láttuk-e a hörcsögét.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:"Verekedik, baromkodik."

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:"Gyermekük a vonatállomásra haladva, az "Éljen Rákosi Mátyás, elvtárs, bajtárs!" c. örökzöld slágert üvöltötte. Osztályfőnöki intőben részesítem."

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu