Vicces történet: Sztorik - Ügyfélszolgálat ELMŰ Ügyfél: Szeretném...

Sztorik - Ügyfélszolgálat ELMŰÜgyfél: Szeretném megtudni, hogy Egerben mettől meddig lesz ma áramszünet?Ü.i.: Kapcsolom az illetékes kollégákat.Ügyfél: Csak ne robotot kapcsoljon, mert unom már a robotokat.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Postai sztorikEttem a jó csabai szalámit, bőrét odatartottam Morzsi János kollégám orra alá:- Kszi kszi... - és füttyögtem is hozzá.Ez a Morzsi János haláli, elvarázsolt, elvont szivar volt a postán. Büntetésből beültették a levélfelvétetelbe, ezt a munkakört utálta a legjobban. Piszok lassan szolgált ki, ráadásul szódásüvegaljú szemüvege volt. Beszól egy ügyfél az ablakon:- Miért nem szolgál ki? Talán jöjjek holnap?Jani rövidlátón rápislog:- Gyere a jövő héten.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrző beírások:Anikó néni nagyon precíz tanító néni volt. Szülőire mindenkinek kis ültető kártyát készített, nekünk szülőknek oda kellett ülnünk. Az egyik apuka unalmában a következőt írta a kártya hátuljára: Itt járt apád Marci! Kurva kemény és alacsony a padod! Az öreglánynak be nem áll a szája!Ez az apuka akkor lepődött meg amikor Anikó néni beszedte a kártyákat mondván ez nem csak erre az egy alkalomra szólt.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu