Vicces történet: Tizen-húszon évvel ezelőtt történt. A...

Tizen-húszon évvel ezelőtt történt. Az volt a szokás a munkahelyemen, hogy túlóra után a vonathoz ballagva a srácok beugrottak egy felesre a presszóba. Egy sráccal túlóráztunk, hazafelé kérdezte, hogy "Nem iszunk valami édeset?". Tudjátok, akkor a bonbon meggy volt a menő. Vele tartottam. A következő nap megint. Tudni kell, hogy nagyon ritkán iszom alkoholt. A harmadik napon azzal a pasival túlóráztunk akinél nagyon be akartam volna vágódni. Ő is feltette a szokásos kérdést. Én meg szabadkoztam, hogy "Én nem iszom - meg stb., de bemegyek veled" - mondtam. Beléptünk, a srác kért valamit már nem emlékszem, hogy mi volt az, a kiszolgálónő meg rám néz és azt kérdezte:- A hölgynek a szokásosat?

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

SztoriBenzinkút, délután 4 óra, hétköznap, randevú. Kiszállt az autójából egy kb. 130 kg-os kopasz tetkós fickó, és eszméletlenül állatszaga volt. Mint aki most ganézott ki a tyúkok alól, ja és volt rajta egy fekete mackóalsó, kopott barna pólóval. Az arcomra kiülhetett a megrökönyödés, mert megkérdezte, hogy nem erre számítottam?

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrző beírásokAz ének óra nálunk mindig iszonyat káosz volt, és egy srác böffentett egy oltári hangosat. A tanár bedühödütt és, a következőt írta be neki:"Tisztelt Szülő! Gyermeke órán hangosan emésztett. Megintem."

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:"Órán járkál, káromkodik, stb."

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu