Vicces történet: Tizen-húszon évvel ezelőtt történt. A...

Tizen-húszon évvel ezelőtt történt. Az volt a szokás a munkahelyemen, hogy túlóra után a vonathoz ballagva a srácok beugrottak egy felesre a presszóba. Egy sráccal túlóráztunk, hazafelé kérdezte, hogy "Nem iszunk valami édeset?". Tudjátok, akkor a bonbon meggy volt a menő. Vele tartottam. A következő nap megint. Tudni kell, hogy nagyon ritkán iszom alkoholt. A harmadik napon azzal a pasival túlóráztunk akinél nagyon be akartam volna vágódni. Ő is feltette a szokásos kérdést. Én meg szabadkoztam, hogy "Én nem iszom - meg stb., de bemegyek veled" - mondtam. Beléptünk, a srác kért valamit már nem emlékszem, hogy mi volt az, a kiszolgálónő meg rám néz és azt kérdezte:- A hölgynek a szokásosat?

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:"Tisztelt Szülők! Gyermekük az alsó emeleti felsős vécében alsós társai jelenlétében felsős társaival dohányzott."

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:Nálunk egy idöben elszaporodtak a gyanús igazolások. A bili akkor borult ki, mikor 38 diákból kb 30 Tornanádaskáról hozott igazolást.

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:"Gyermekük idegenforgalmi órán drakulának öltözött, szájába száraztésztát dugdosott, és a zakóját fordítva vette föl. Kérem a gyermek felvilágosítását, hogy nem óvodába jár."

Bejegyzés megtekintése

+1 sztori

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu