Rejtvény, fejtörő

Csak az emberek 3%-a képes megtalálni a csengőt a képen

Biztosan sokféle optikai illúzióval találkoztál már. Tanulmányok kimutatták, hogy ezek a fejtörők képesek rávilágítani arra, hogyan érzékeled a dolgokat. Egy ilyen illusztráció látható az alábbi képen is, ahol a kulcsok között egy csengő rejtőzik.

Ezen az optikai csalódáson arany, ezüst és bronz kulcsokat láthatsz, és a csengőt olyan jól eldugták rajta, hogy alig lehet észrevenni. Indítsd az órát, 11 másodperced van megtalálni!

Csak az emberek 3%-a képes megtalálni a csengőt a képen

Ha küszködsz a megfejtéssel, akkor segítünk. Nézd meg figyelmesen a kép bal oldalának középső részét, és a kulcsok között egy arany csengőt találsz majd. Íme, bekarikáztuk a megoldást:

Csak az emberek 3%-a képes megtalálni a csengőt a képen

Akkor se aggódj, ha nem sikerült megugranod a feladatot, hiszen a tanulmányok azt mutatják, hogy minél többet tornáztatod az agyad nehéz fejtörőkkel, annál okosabb leszel.​

Forrás: JagranJosh

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.