Érdekességek, listákHasznosTippek és trükkök

9 fantasztikus fehérnemű tipp, amit minden nő imádni fog

A fehérnemű olyan, mint a titkos szuperhős maszkunk. Bár kevesen látják, mégis létfontosságú szerepet tölt be a ruhatárunkban. Néha azonban fejtörést okoz, például ha a melltartó eldeformálódik, a merevítője kilóg, vagy a rettegett cameltoe okoz gondot… A következő praktikus tippekkel sok ilyen kellemetlen helyzettől megóvhatjuk magunkat.

1Dupla betéttel elkerülhetsz minden kellemetlenséget.

A klasszikus betétek megmentők lehetnek a cameltoe probléma esetén. Ha szűk ruhát húznál, egyik betétet ragaszd a bugyi aljába, a másikat pedig keresztben helyezd rá.

A menstruáció idején a szivárgástól való félelmet is csökkentheti ez a módszer. Igazítsd a betéteket T alakban a bugyidba. Ha nem érezd kényelmesnek, dupla bugyit is felveheted.

2Melltartó merevítője kilóg? Egy betét segíthet

Csavarj a merevítő köré egy ragasztós betétet. A higiénikus betétek a legideálisabbak erre a feladatra, de egy átlagos betét is megfelel, csak vágd a megfelelő méretre.

3Ilyen módon takard el a mellbimbóidat, ha nem szeretnél melltartót húzni.

Ha nincsenek készen vásárolt mellbimbótakaróid, magad is készíthetsz. Keresztbe ragassz össze két ragtapaszt, majd helyezz alájuk egy vékony vattakorongot.

4Fordítsd meg az állítható melltartópántot a könnyebb szabályozásért.

Az így beállított pánt sokkal egyszerűbben állítható.

5Házilag összekapcsolt melltartópánt a háton.

Egy speciális csattal könnyedén össze lehet kapcsolni hátul a pántokat, de egy egyszerű gemkapocs is megteszi a trükköt.

6Ha nincs kéznél fehérnemű mosózsák, használj helyette párnahuzatot.

Csak helyezd el a fehérneműket a párnahuzatban, és indítsd el a mosást. Ha folttisztításra is szükség lenne, a kóla lehet a segítségedre. Áztasd be benne a fehérneműt, öblítsd ki hideg vízzel, majd mosd ki a szokásos módon.

7Szerezz be melltartó-kiegészítőket, hiszen nagyon hasznosak lehetnek.

Fehérneműboltokban, de akár a drogériákban is találhatsz ilyen praktikus apróságokat. Ezek a termékek viszonylag olcsók, mégis rengeteg kellemetlenségtől megvédhetnek. A leggyakrabban használtak:

izzadságfaló bélés;

szilikon melltartópántpárna, ami megakadályozza a csúszást;

tapasz, amivel a melltartót a helyén tarthatjuk;

hosszabbító, ami a szűkké vált melltartókat újra hordhatóvá teszi.

8A régi melltartóbetéteket ne dobd ki, hasznosak lehetnek később.

Beteheted őket egy másik melltartóba, de akár a háztartásban is alkalmazhatod. Használd sminkcset szárítására, vagy por eltávolításához. Ha extra push up hatást szeretnél, illeszd be a betéteket egy másik melltartódba.

9Ha a melltartó eldeformálódott, hajszárítóval visszaadhatod az eredeti formáját.

Válassz megfelelő hőmérsékletet: a vastagabb melltartónál magasabb hőfok szükséges. A meleg levegő pillanatok alatt kisimít minden ráncot és gyűrődést.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.