HasznosHírekOtthon

Ablakpárkányra permetezett citromlé – a nyár egyik legjobb rovarűzője!

A nyitott ablak a nyári esték nélkülözhetetlen kelléke. Sajnos, rovarok és bogarak gyakran keserítik meg nyugodt pillanatainkat.

A hagyományos rovarűző szerek és készülékek számos hátránnyal járnak, például sok közülük károsan hat az egészségre, sőt, bizonyos esetekben rákkeltő hatásukról is tudni.

Szerencsére a természetes rovarűző szerek kitűnő alternatívát jelentenek, mivel ezeknek nincs káros hatása, és nem árasztanak kellemetlen szagot lakásunkban.

A legnépszerűbb természetes rovarűző a citrom. Ez a gyümölcs citrusos illattal rendelkezik, amit a rovarok, bogarak és hangyák nem kedvelnek.

Hogyan használjuk?

Facsarj le néhány citromot, töltsd egy szórófejes üvegbe a levét, majd permetezd szét az ablakpárkányokon, a bejárat környékén és mindenhol, ahol korábban rovarokkal találkoztál. Hagyd magától megszáradni.

Ha félsz a párkányod, a küszöböd, vagy bármely más bútordarabod károsodásától, helyezz ki egy kis tálkában citromlevet. Ez garantáltan távol tartja őket otthonod környékétől.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.