Sztorik

Amikor egy anya babamonitort szerel fel a fia szobájában, váratlan látogatóra lel

Amikor egy édesanya babamonitort szerel fel fiáncska szobájában, abban reménykedve, hogy megoldást talál az állandóan fáradt, nyugtalan kicsi problémájára, hirtelen váratlan látogatóra bukkan.

Alicia a gondos és szerető anya, aki aggódva figyeli a síró Edduint. Szerető karjai között altatja az éjszaka közepén felriadó, síró kisfiát. Miután betette a kisfiát a saját ágyába, elgondolkodik azon, hogy hogyan kezeli majd a sok feladatot az otthoni munkája mellett.

Alicia és férje, John egymásra találtak, miután szülő nélkül nőttek fel. Alicia otthon dolgozott, míg John egy háztartási elektronikai alkatrészeket gyártó cég igazgatójaként dolgozott – mindent megvolt, amire csak egy boldog házasságban remélhettek. De a boldogságuk nem tartott sokáig, ugyanis Alicia világát egy végzetes este összeomlott.

Egy szörnyű hír éri Aliciát: a férje életét vesztette egy autóbalesetben. A sokk hatásától kezdetét veszi a szülése, melynek eredményeként koraszülött babájának kellett életet adnia. A kis Edduin túlélte, de Alicia fellegvára összeomlott. Végül magára maradt a gyereke gondozásával.

Megtalálva erőt a tragédia közepette, Alicia átvette John üzletét, és otthonról dolgozva próbált gondoskodni a babájáról. Madison, John korábbi titkárnője, segített otthoni irodájának beállításában. Alicia szeretett volna Edduinnel lenni, ezért nem alkalmazott dadát.

Egészen máig jött el a nap, amikor minden megváltozott. Több mint egy évig Edduin nyugtalansága és állandó fáradtsága után, Alicia úgy döntött, biztonsági okokból telepít egy babamonitort a gyerek szobájában. Azért, hogy lássa, miért olyan fáradt a kisfiú reggelenként, és mi szakítja fel az ő álmát.

Hirtelen a babamonitor mozgásérzékelő funkciója jelez. Először nem történik semmi különöset, de következő pillanatban Alicia hirtelen rezzent, amikor a monitor kijelzőjén látott kép egy kis kutyát mutatott a szobában. Azonnal a szobába rohant, féltve, hogy valami ellenséges alak lopakodott Edduin szobájába.

Megrazenése ellenére megkönnyebbülten sóhajtott fel, amikor látta, hogy látogatója nem más, mint egy elhagyatott, gyönge és koszos kiskutya, aki ott keringett Edduin kiságya körül. Ekkor esett le Alicia számára a tantusz. A kiságyból rábámuló Edduin és a szobában talált kiskutyú egymásnak találtak.

Alicia sajnálták a szerencsétlen kiskutyát, és úgy döntött, örökbe fogadja, és gondoskodik róla. Edduin pedig megbabonázva nézte a kutyust, és örömét fejezte ki, amikor a kiskutya közelségét érezte.

Aliciában mostmár tudatosult, hogy gyermeke kimondottan élvezi a kis kutyus társaságát, és békésen alszik mellette minden éjjel. A kutyus, akit Alicia Casper-nek hívott, Edduin legjobb barátja lett. A kis Edduin végül nyugodtabban aludt, így anyukája is könnyedebben vette a napi teendőit.

Mit hozhatunk ki ebből a történetből?

Szülővé válni nem könnyű feladat. Alicia, aki egyszerre menedzseli a munkáját és gondoskodik a kisbabájáról, kiváló példa arra, hogy a szülők hogyan tesznek meg mindent a gyermekeikért.

Tanuljunk meg kedvesek lenni az állatokkal. Alicia örökbe fogadta a kutyát, miután látta, hogy szörnyű állapotban van.

Ha tetszett ez a történet, oszd meg a családoddal és barátaiddal! Talán feldobja a napjukat és inspirálja őket.

A történet a mindennapi életéből vett inspiráció alapján született, és egy profi író írta le. A nevekkel és/vagy helyszínekkel való bármilyen hasonlóság pusztán a véletlen műve. Képeink pedig csupán illusztrációs célokat szolgálnak.

via.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.