Rejtvény, fejtörő

Csak az emberek 1 százaléka találja meg az összes állatot a képen – te köztük vagy?

Csak az emberek 1 százaléka képes megtalálni minhárom állatot a képen.

A kép ráadásul becsapós is, ha megakarod fejteni, muszáj lesz perspektívát váltanod.

Olyan jól elrejtőzött a második állat, hogy szinte lehetetlen meglátni a képen.

Amennyire szórakoztatók, legalább annyira bosszantóak tudnak lenni ezek a típusú optikai illúziók. A feladványon egy tengeri képet látunk, ezen kell megtalálni az állatokat. Neked sikerülni fog? 

Csak az emberek 1 százaléka találja meg az összes állatot a képen – te köztük vagy?

Hol vannak az állatok?

Nagyon nehéz dolgunk van ezzel a fejtörővel. Egyáltalán nem könnyű rábukkanni arra, hol bújnak meg az állatok ezen a tengeri képen. Nem csoda, hogy csak az emberek 1 százaléka találja meg a megoldást. Nehezíti a dolgunkat, hogy minél tovább nézzük a fejtörőt, az agyunk annál nehezebben különbözteti meg a különféle alakokat a képen. Így az idő múlásával könnyen belezavarodhatunk ebbe az optikai illúzióba. 

Mit látunk a képen? 

Ez az optikai illúzió a TikTokon kezdett el virálisan terjedni, de a netezők egyszerűen nem tudtak rájönni a megfejtésére. „Az embereknek csak 1 százaléka találja meg a második állatot ezen a képen” – jelentette ki a videót megosztó illúziószakértő @pasillusion, majd részletesen bemutatta a feladványt. A képen egy delfin látható, amint halat eszik, a távolban pedig egy hajó, és látszólag nincs más állat a láthatáron. Az optikai illúzió szinte mindent felhasználót összezavart, sokan tévesen azt hitték, hogy a hal a második állat. Ez azonban téves elgondolás.

@pasillusion Can YOU See The Hidden Animal?! Let me know! #illusion #animal #viral #fyp ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Mi a megoldás?

A második állat azonban valójában egy madár – vagyis több madár. A videót feltöltő férfi elmondása szerint nincs más dolgunk, mint megfordítani a képet fejjel lefelé, és a hullámokban halat evő delfin egy óceán felett repülő madárrajjá változik. Pontosabban, a delfin fordított farka és feje két különböző madarat alkot, feje egy hallal a szájában repülő pelikánt idéz, a vízcseppek pedig a szárnyak hegyére emlékeztetnek. Eközben a madárrajt a tenger fehér hullámai alkotják. 

Csak az emberek 1 százaléka találja meg az összes állatot a képen - te köztük vagy?

Forrás: New York Post

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.