Rejtvény, fejtörő

Zseni vagy, ha látod, hogy hol bújt el a kutya a hátsó kertben

Csak a legnagyobb zsenik képesek észrevenni, hogy hol bújt el a kutya ebben az idilli, mediterrán hátsó kertben. Teszteld te is, hogy mennyire éles a látásod!

Az optikai illúziók olyan trükkös rejtvények, amelyek képesek alaposan becsapni az agyunkat. Ezek az illúziók megmutatják, hogyan dolgozzuk fel a vizuális információkat, és emlékeztetnek bennünket arra, hogy a valóságérzékelésünk nem mindig olyan pontos, mint gondolnánk. Ezeknek a rejtvényeknek a megfejtése manapság a netezők kedvenc időtöltésévé vált, mivel rendkívül lebilincselők és még jót is tesznek az agyunknak. A tanulmányok szerint ugyanis azok, akik rendszeresen oldanak meg ilyen típusú fejtörőket, megelőzhetik az időskori kognitív hanyatlást. Te is javítanál az agyad egészségén? Akkor tegyél egy próbát!

Az alább megosztott kép egy hátsó kertben játszódó jelenetet ábrázol. Az egész fotó nagyon idilli: van rajta két kis pálmafa, egy asztal székekkel és egy nagy napernyő is. De van ám rajta még valami, méghozzá egy kutya! Meg tudod találni kilenc másodperc alatt? Teszteld a képességeidet! Indítsd az órát és figyelmesen nézd meg a képet. Ne aggódj, nem könnyű feladat, pláne nem első pillantásra.

.

.

.

.

.

Nézd át még egyszer… De vigyázz!

Az idő lejárt. Megtaláltad a kutyát? Akkor gratulálunk! Azoknak, akik nem vették észre, mutatjuk a megfejtést:

Forrás: JagranJosh

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.