EgyébÉrdekességek, listák

12 tűzről pattant csaj, aki csuklóból lekoptatja a nyomulós pasikat

A tűzről pattant amazonok és a közhelyeket szóró udvarlók

Azok a nők, akik nem esnek hasra az első szél suvitásától, mindig is ellenállóbbak voltak a közhelyes hódítási kísérletekkel szemben. Akadnak azonban olyanok, akik a várt hatást kifejezetten ellentétes irányban érik el. És mi történik, ha a túl magabiztos hercegek vásznára lép egy-egy ilyen nő? A következő eszmecserék remek példák rá, hogy a férfiak által oly eszközként kezelt „bevált dumák” nem mindig sütnének aranyat. De vajon létezik nő, akinek egyszer is beváltak ezek?

1. Vagy egy lávatengerbe…

Kevés dolog lehet elbizakodottabb és kínosabb egy férfi számára, mint amikor csajozási kísérlete lávatengerként éri el a másikat, aki képtelen benne hűvös fejjel gondolkodni. A felszínesség és a közhelyek ilyenkor a mélységes elutasításba oltanak át.

2. Rövidre zárta.

Amikor a flörtölés nem más, mint egy jól elhelyezett és még jobban időzített szó, akkor van esély a sikeres kommunikációra. Az ilyen talpraesett nők nem félnek egyazegyben, lényegre törő üzenetet megfogalmazni.

3. Szavak nélkül is teljesen érthető.

A nyomulós pasi úgy érezheti, végtelen hódítási játszmáit átértelmezi és saját fegyverével üti tőrbe. A csődbe jutott bókolások és hízelegések hallatán egy ilyen hölgy tökéletes csenddel válaszol – szavak nélkül, sallanggal és rejtett mondanivalók nélkül.

4. Ezt majd legközelebb én is kipróbálom, érdekesnek hangzik.

A különleges, egyedi válaszok olyan kreatív és éles értelmet nyújthatnak, melyek kellemetlen helyzetbe hozzák a túlságosan bátor lovagainkat. Amikor valaki megkérdezi, hogy nem szomorú-e egyedül, a válasz néha humoros, néha szarkasztikus, de mindig elgondolkodtató lehet.

5. És egy jó pszichológus számát sem ártana elkérni valakitől…

Nem árt tisztában lenni vele, hogy néhány szituációban komoly segítség lehet egy profi tanácsadó. A hidegvérrel elhajtott hódítási kísérletek után egy néha egy megjegyzéssel arra is rávilágíthatunk, hogy a lélek dolgai nem játék.

6. Megkapta, amit akart!

Az elutasítás édessége ebben a történetben nem más, mint az a pillanat, amikor egy nő választ ad arra a kérdésre, amit legbelül mindenki feltesz például egy csábító megkeresés, egy gyors szexuális kaland után. De a válasz nem mindig az igényeknek megfelelő.

7. Folyton körbe vagyok velük véve, hát hogy lenne?!

Csábító szavak tengerében is meg lehet fulladni. Egy okos nő gyorsan rájön, hogy a folytonos udvarlás nem jelenti azt, hogy mindent élvez vagy vágyik rá. Az, hogy sokan veszik körül, még nem teszi érzékennyé a közeledésekre.

8. Van kedved Titanicosat játszani velem?

A romantikus filmekből kölcsönzött vonalak gyakran ütköznek a valósággal. Amikor valaki egy hajóorrnál érezve magát ajánl fel egy titanicos kalandot, könnyen lehet, hogy a jéghegy lesz az út végén.

9. Miért nem értik meg, hogy ez nem a legjobb csajozási módszer?

Sok férfi úgy gondolja, hogy a hódítás egyfajta játék, ahol ők diktálják a szabályokat. Amikor azonban egy nő ezt nem fogadja el, úgy érezhetik, mintha minden, amiben valaha hittek, megdőlne.

10. Feltehetőleg nem erre számított…

Ha valaki nem veszi figyelembe, hogy a másik fél nem érez vonzalmat, és rendíthetetlenül próbálkozik, az eredmény gyakran egy váratlan, keserű meglepetés. Egyszerre jelenthet meglepő felismerést és lelki tanulságot is.

11. Ez a kép többet mond minden szónál…

A kifejezés gazdagsága és a gesztusok ereje néha átveszi a kommunikáció szerepét. Egy ütős tekintet, egy határozott mozdulat és egy jól időzített grimasz néha többet elárul, mint ezer szó.

12. Jogos a kérdés…

Vajon mit gondolnak a férfiak, amikor szemeikben lángcsóvát húzva közelítenek egy nőhöz? Meglepődnek-e, amikor a reakció nem a vágyban égett szenvedélyesség, hanem a hideg, kimérten élesen formált szó?

Ezt láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.