Érdekességek, listákHumorHumoros listák

13 ember, aki a kamuzás koronázatlan királya…

1személy, akik mesterei a hazugságnak

Az igazság valójában gyakran furcsább, mint a fikció – különösen, amikor a hazugságokról van szó. Azt gondolnánk, hogy a kamuzás valami olyasmi, ami távol áll tőlünk, azonban vannak emberek, akik nem csak a hazudozást művelik nagy odaadással, hanem mesterei is annak. Ebben a cikkben 13 személyről olvashatunk, akik valósággal profik a félrevezetésben és a szélhámosságban.

2Frank Abagnale

Frank Abagnale talán az egyik leghíresebb szélhámos a világon. Egészen fiatalon kezdte a csalásokat. Karrierje alatt orvos, ügyvéd, pilóta és professzor is volt, noha egyik szakmához sem volt semmiféle hivatalos képzése.

3Victor Lustig

Victor Lustig az a hírhedt csaló, aki kétszer is eladta az Eiffel-tornyot. Lustig megtévesztette a vevőket egy hamis árveréssel és nagy összegű letéttel. Szélhámoskodásai ellenére sosem jutott börtönbe hazugságai miatt.

4Barry Minkow

Barry Minkow fiatalon alapított takarító vállalatot, amit aztán egy millió dollárt érő befektetési csalási hálózattá alakított át. Megerősítette, hogy nemcsak a munka, hanem a csalás is meg tudja gazdagítani az embert.

5Richard Miller

Richard Miller, az FBI első ügynöke, aki elárulta hazáját a szovjeteknek, állítólag 50 ezer dollárt és egy aranycsíkos merszedeszt kapott cserébe a hazaárulásaért.

Ez így megy tovább kilenc további kamuzó szakemberrel, akiket csak egy dolog köt össze: a hazugság mestersége. Az ilyen emberek gyakran olyan hihetetlen történeteket mesélnek, hogy még a leggondosabb ellenőrzések során is képesek meggyőzni másokat az igazságukról. De végülis, ahogy a mondás is tartja: “A nagy hazugságok gyakran hamarabb hiszik el, mint a kicsik.”

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.