Érdekességek, listákHumorHumoros listák

19 gyerek, akik a legviccesebb válaszokkal reagálnak az életre…

A legjobb rész a gyermekekkel való interakcióról kétségtelenül az, amikor meglepnek minket a leglátványosabb és legviccesebb válaszaikkal. Ebben a cikkben megmutatjuk a 19 legviccesebb gyermeki reakciót, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra.

1Az “én kisasszonyom” gyermek

girl response

Egy hároméves kislány, akit anyukája kérdezett, hogy mit akar hozzáadni a bevásárlólistájához, egyszerűen így válaszolt: “Egy kis alázatot, kérem!”

2A tűzoltó jövő

fireman child

Amikor egy kisfiút megkérdeztek, hogy mivé akar lenni, ha nagy lesz, a válasza egyszerűen az volt, hogy “tűzoltó”, de hozzátette, hogy csak a tűzoltóautó miatt, amivel játék céljából oltaná a tüzeket.

3Az érvelő csodagyerek

argumentative boy

Egy édes settenkedő kisfiú úgy döntött, hogy megvédi a jogát, hogy felfordítsa a nappalit. Mikor megpróbálták megállítani, azt válaszolta, hogy “minden jog érvényes!”

4A hűséges barát

loyal friend

Egy kislány, mikor megkérdezték, miért nem hagyja abba a játékot a vele rosszul bánó barátjával, válaszolt: “Megígértem neki, hogy a végén én leszek a rossz fickó!”

5Az éber pihentető

napper kid

Egy óvodás, aki szemmel láthatóan nem akart délutáni szunyát tartani, azt mondta az óvónőjének, hogy “megpróbálom alvással pihentetni a szemeimet.”

6A játékbiztos

game sure

Megkérdezték egy kitartó kislányt, miért játssza újra és újra ugyanazt a játékot, mire ő azt válaszolta: “Egyszerűen jobban értem hozzák, mint a valós élethez!”

7A márka hűség

brand loyal

Amikor egy anya megkérdezte fiát, miért nem hajlandó megenni az olcsóbb sajtot, a kisfiú ezt válaszolta: “Azt kapsz, amit megérdemelsz!”

Mint látható, a gyermekek váratlan és humorszinű válaszaik révén képesek fokozni savanyú napjaink hangulatát. Mi mindig hajlandók vagyunk meghallgatni őket, mert soha nem tudhatjuk, mikor fognak minket a következő aranyszóval meglepni.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.