Érdekességek, listákHumorHumoros listák

19 személy, aki tettével kiérdemelte magának a “humor királya” címet…

Másold át, “Az élet sokszor prezentált nekünk humoros pillanatokat – 19 olyan személyről, akik kiugróan jó humorérzékkel rendelkeznek.”

1Az öltözőszekrény talára

Történt egyszer, hogy egy személy azt gondolta, tökéletes bútor lenne a számára egy polcos szekrény. A vállalkozó szellemű vásárló azonban elfelejtett figyelembe venni valamit – saját magát. A helyzetet végül humorral kezelte, Twitter-oldalán így kommentálta tettét: “Szóval… úgy tűnik, nem vettem figyelembe magam, amikor a szekrényt vettem. Nem tudok beülni alá.”

2Túl szó szerinti fordítás

A Google Fordítót használva a “H útja” – egy népszerű James Bond utód – angol megfelelőjét próbálta megtalálni a felhasználó. A rendszer azonban szó szerint fordított, az pedig “H’s morning routine” lett, amelyet a felhasználó humorral kezelt.

3A biofilmet képező kombucha

Kombuchát erjesztő személy pinceszerű állapotot tapasztalt fel a fermentált italban. A képet megosztva a közösségi médiában nevezték el “E.T.-nek”. Az ötlet kétség kívül humoros, ugyanakkor szemet gyönyörködtetővé tett egyébként egy elég ijesztő látszatú tárgyat.

Következőként megtudhatjuk, ki teszi a humor királya címet.

4A legjobb bulinév

Egy személy, aki az újévi buliját a világ vége bulijának nevezte el 2012-ben, amikor az a tévhit keringett, hogy a világ végét be fogják jelenteni. Ez a bulinév a világvégés hangulatot vette fel és a humoros névvel fizikai valósággá varázsolta azt.

5Étel az asztalon

Amikor egy Instagram felhasználó megkérdezte barátját, hogy hozzon valamit enni, az szó szerint vett egy tányért, és fotóit kitették az internetre, hogy megosszák a nevetést a világgal.

6A legviccesebb Tweet

A humor királyai között szerepel egy twitterező, aki a következőt tette közzé: “Az új éttermünkben nincs wifi, beszélgetni kell és egymással kell foglalkozni”. Sőt, egy Google értékelés is van: “A wifi jelszó a “BeszéljPartnereddel”, és sajnos nem működött.”

A humor királyának cím azoknak jár, akik a mindennapot humorral tudják feldobni. A fenti példák mind megtanítják nekünk, hogy életünk bármely pillanatából meríthetünk nevetést és örömöt.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.