Érdekességek, listákHumorHumoros listák

20+ kép a humorral teli Instagram-élet kulisszatitkairól

A közösségi média trendek, különösképpen az Instagram képeken tükröződő megállíthatatlan sugárzása néha távol áll a valóságtól. Ezen fantasztikus képek mögötti színfalak mögött sokszor hatalmas munka rejlik – a tökéletes szöget találhatjuk meg, az optimális pózba vágódhatunk, figyelembe vehetjük a háttér kompozícióját és a világítást. Azonban a végeredmény mindig megéri a fáradtságot. Legalábbis, ezt gondolják néhányan. Szerencsére, számos hősünk megtörték a tabut, hogy nem jelenítik meg, mi szemölcsös lábbal készül a mesteri végeredmény. Mutassuk be nekik, mit takar az Instagramon gondosan épített “Insta-élet”.

“Nem tudom, honnan szerezte a gyerekeket…”

Pókember munka közben…

– Szerelmem, kinek az autója ez?

– Most csináld már a képet!

– De…

– Csak csináld!

A csapatmunka az álmom a munka

“Párom ég és föld között lebeg a gyönyörben .. én eközben izzadok az 40 °C-os hőségben.”

Látható belső szenvedés, mivel még nem eshet neki

“Kezdett nadrágban fotózni, még voltak rajtam kis tokák. De órákon keresztűl próbáltam vägyeskedni és a végeredmény … alakom. Köszönöm a feleségem!”

Biztonság első!

“Amikor már harmadszor öltözött át, az árus ráparancsolt, hogy válasszunk egy fát és tűnjünk el..”

“Minden rendben lesz” mondta, “Itt ritkábban találkozhatsz kígyókkal..” mondta

“Egy darabig nagyon szégyelltem, hogy elloptam a szomszédaim növényét a képhez, de mikor megláttam az eredményt, úgy gondoltam, megérte.”

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.