Érdekességek, listákHumorHumoros listák

20 nevetésre késztető pillanat, ami a családi élet mindennapjait tükrözi…

A család felbecsülhetetlen érték az életünkben. Megosztják velünk a röhögést és a könnyeket, ott vannak, amikor szükségünk van rájuk, és időnként ellátják bennünket egy-egy kellemes meglepetéssel. Összeszedtük azokat a viccesebb és a spontán pillanatokat is, melyek igazán hűen tükrözik, milyen is a családi élet.

Összegyűjtöttünk 20 olyan fotót, melyek tökéletesen bemutatják a családi élet mindennapjait, kihívásait és a vidám pillanatokat is. Reméljük, mosolyra késztet majd titeket is ez a válogatás!

20. „A feleségem megkérdezte tőlem, hogy melyik szín tetszik a legjobban.”

19. „A negyedik évet töltöm a feleségem családi összejövetelén.”

18. „A házasság a kompromisszumokról szól. Például nem igazán akartam kutyát. A feleségem igen. Tehát kompromisszumot kötöttünk … És itt van az új kiskutyánk, Copper.”

17. „Kölcsön kellett kérnem a feleségem telefonját … azt mondta, hogy a jelszava az évfordulónk. Nem emlékeztem rá…”

16. „Egy munkatársam először vitte el a fiait a Hooters étterembe és ezt a reakciót kapta el.”

15. „Ma bedobtam egy szerencsesütit a feleségem ebédjébe, és dühösen ezt a képet küldte nekem. Mintha én irányítanám, mi kerül bele a süti papírjába.”

14. A saját verziónk a „Follow Me” képre

13. „Büszke apa pillanata: A feleségem elvitte a lányunkat ruhavásárlásra. Ezzel a találatotal tértek haza!”

12. „Ez volt a születésnapi ajándékom a feleségemtől, mert szerinte túl sok gabonapelyhet eszem, bármikor, éjjel és nappal.”

11. „A feleségem szomorú volt, mert Sake (a vörös macskánk) első születésnapján el kellett utaznia. Így küldtem neki ezt a képet.”

10. „A bátyám felesége a tegnap gyermeket szült, így jelentették be.”

9. „Meg akartam ünnepelni és bejelenteni az elképesztő apák napi ajándékomat, amit a feleségemtől kaptam. Nem találtam jobb módot erre, mint egy szexi fotózással.”

8. „Amíg a feleségem dolgozott, addig kreatívkodtam a kislányunk ruháján.”

7. „A feleségem megkért, hogy főzzek kemény tojásokat, de nem mindegyiket.”

6. „A feleségem 155 cm magas, én pedig 200 cm – a hotelszoba köntösével kapcsolatban ez a “one size fits all” elv nem igazán működött.”

5. „Több hónapnyi tagadás és hosszú éjszakák a kanapén után végül bizonyítékot szereztem arra, hogy a feleségem miért alszik jobban, mint én.”

4. „Nem vettem észre, hogy a feleségem az autóban hagyta a gyerekek ajándékait, amíg bele nem néztem a visszapillantó tükörbe.”

3. „A családom minden évben Santa Claus és Krampusz ajándékot készít és a sógoromnak én voltam a Krampusz az elmúlt 4 évben.”

2. „Úgy tűnik, a feleségem valamit el akart mondani nekem.”

1. „Éjszakai műszakban dolgoztam, a feleségem ezt küldte nekem.”

Melyik kép tetszett a legjobban? Van bármilyen mulatságos családi élményed, amit meg szeretnél osztani velünk és az olvasóinkkal?

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.