Az éttermek és gyorséttermek világában mindenki adott már le rendelést, melyet sajnált. Azt hitted, hogy finom lesz, de úgy tűnik, a szakács jobb napokat is látott. A következő emberek biztosan ebbe a kategóriába tartoznak – ők azok, akik bánják, hogy elhagyták a konyhájukat.
“Nézd csak a ‘bőséges’ salátát, amit a burgeremhez adtak, mikor marha zsemle helyett kérdtem!”
“Valaki tutira elejtette a pizzámat…”
“Rendeltem egy Big Mac-et extra szósz nélkül. Komolyan?”
“Nyerset kaptam, és még visszatérítést sem ajánlottak…”
“Vegetáriánus pizzát rendeltem. Ezt kaptam.”
“Ezt hirdették ‘rántott sertés szűzzel’ szendvicsemnek…”
“Nachos, sajttal…”
“Összesen 1,5 órát vártam erre a ‘levessel’ egy drága téli üdülőben.”
“Jeges teát kértem, de azt nem tartották fontosnak megjegyezni, hogy csészében akarom…”
“Darabonként 15 eurót fizettünk ezekért a ‘pizzákért’…”
“A csipsz rozsdás vödörben érkezett…”
“Krémsajtos bagelt kértem. Köszi…”
“Tényleg szükség van az ilyen hosszú szívószálra?”
“Rendeltem egy adag sajtos penne-t. Ezt kaptam…”
“Az íze jó volt, csak a tálalás kicsit problémás…”
“Tiramisu, kávéfőzőben… Hagyd már!”
“Szinte teljesen nyers volt!”
“A helyi pizzériában tésztagolyót tesznek a pizzák közepére…”
Összefoglalva, sokszor jobb, ha az ember otthon főz. Így legalább biztos, hogy mi kerül az ételébe.