Rejtvény, fejtörő

Csak a zsenik képesek megfejteni ezt a kemény fejtörőt

A fejtörők remekül fejlesztik az ember megfigyelőképességét.

Az ilyen feladványok jól megtornáztatják az agyat.

A nyárra hangolódunk a mai hajós fejtörőnkkel.

A megfigyelőképességünk az, ami lehetővé teszi számunkra, hogy észrevegyük a környezetünk és a belsőnk apró részleteit és változásait. Ez a tulajdonság kiemelkedően fontos szerepet játszik a hétköznapi életben, mivel segít minket a jobb döntéshozatalban, a problémák gyorsabb felismerésében és a hatékonyabb kommunikációban.

Miért jók a fejtörők?

A különféle fejtörők, bármilyen játékosnak is tűnnek, nagyon jót tesznek az agyunknak. Segítenek a megfigyelőképességünk élesítésében. A fejtörők megoldásával tornáztatjuk az agyunkat, így fejlődhet általuk az a képességünk is, hogy észrevegyük a veszélyeket és a felmerülő problémákat.

A fejtörők a részletekre való odafigyelésre tréningeznek minket. Egy kis gyakorlással hamarabb észrevehetünk egy hibát egy munkahelyi projekten, amivel nagyobb gondokat is megelőzhetünk.

A játékos fejtörőkkel való figyelemfejlesztés abban is segítségünkre lehet, hogy az emberi kapcsolatainkat jobban kezeljük. Ha hamarabb észrevesszük, hogy mi bántja párunkat, szeretteinket, akár nagyobb problémáknak is elébe mehetünk.

Mutatjuk a mai fejtörőt

Ma egy kicsit már a nyárra hangolódunk ezzel a hajós fejtörővel. A kiindulási képen egy hajó áll a pálmafás sziget mellet. A fejtörő lényege az, hogy a kép alatt található sötét árnyékképek közül megtaláljuk azt az egyet, ami tökéletesen illeszkedik a kiindulási rajzra.

Ennek a fekete öves fejtörőnek a megoldásához szükség lesz a lehető legjobb megfigyelőképességünkre. Minél előbb megtaláljuk a megoldást, annál ügyesebbek voltunk. Indulhat is a vadászat!

Melyik a hajó árnyéka?

Melyik a hajó árnyéka?

 

És íme, mutatjuk az egyetlen jó választ. Neked mennyi idő alatt sikerült megoldanod ezt a fejtörőt?

Íme az egyetlen helyes válasz.

Íme az egyetlen helyes válasz.

Forrás: gmblog

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.