Receptek

Vett egy kiló burgonyát és olyan finomságot készített, hogy a család szóhoz sem jutott –

A sütőben sült burgonyák legjobbja, a kellemes fokhagymás íze mindenkit elbűvöl. Gyorsabban el szokott fogyni, mint a hús. A burgonyát nem szoktam meghámozni, csak jól megmosom, így még finomabb.

HOZZÁVALÓK:

1 kg burgonya50 ml olaj6 gerezd fokhagymanegyed teáskanál őrölt köménynegyed teáskanál édes pirospaprikafél teáskanál sócsipetnyi bors50 g parmezán sajtzöldpetrezselyem

ELKÉSZÍTÉS:

A burgonyát mossuk meg alaposan, tetszés szerint meg is hámozhatjuk és vágjuk hosszú csíkokra. Az olajat öntsük egy tálba, keverjük bele a fűszereket és a zúzott fokhagymát.

A burgonyát tegyük bele és jól forgassuk össze, hogy mindenhol érje. Egy tepsit kenjünk ki olajjal és tegyük rá a burgonyákat, 180 fokos sütőben süssük 25 percig, majd szórjuk meg a reszelt parmezánnal és süssük még nagyjából 10 percig. Mikor elkészült, szórjuk meg apróra vágott zöldpetrezselyemmel és már kínálhatjuk is.

Forrás: egyszerugyorsreceptek.com

Ezt láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.
Send this to a friend