Rejtvény, fejtörő

Kivételes megfigyelőképességed van, ha látod, mi nem stimmel a képen

Jó hírünk van! Ha sikerül észrevenned, mitől olyan furcsa ez a kép, akkor az agyad kiváló formában van. Persze ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek első ránézésre tűnik, mert ha jobban megnézed ezt az optikai illúziót, látszólag egy teljesen átlagos, hétköznapi jelenetet ábrázol.

Úgy gondolod, hogy könnyen fog menni? Akkor indíts egy stoppert, hogy megmérd, mennyi idő alatt tudod teljesíteni a feladatot. A különleges fejtörők egyébként kimondottan hasznosak, ha edzeni szeretnéd az agyadat, anélkül, hogy közben unalmas feladatokat kellene megoldanod.

Nézd meg alaposan az alábbi képet, és jegyezd fel a különbségeket.

Ne aggódj, ha nem volt sikerélményed. Csak nézz rá a rajzra még egyszer. Például látod, hogy egy férfi pizsamában sétáltatja a kutyáját, egy búvár próbál elmerülni a szökőkútban, és egy napraforgó kandikál ki az egyik autó napfénytetőjéből? És ez még nem minden, ennél több furcsaságot is találhatsz a képen!

Forrás: Blog30x30

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.