Rejtvény, fejtörő

Csak a kivételesen intelligensek jönnek rá, melyikük a motoros felesége

Ismét egy nyomozós feladvány borzolja az internetezők kedélyeit.

A feladatunk az, hogy rájöjjünk, melyik nő lehet a három közül a motoros felesége.

A legjobb nyomozóknak elég 10 másodperc, hogy megmondják, mi a megoldás.

A nyomozós feladványok a legizgalmasabbak közé tartoznak az internetes fejtörők között. Próbáltunk már rájönni, melyik levest mérgezhették meg, vagy éppen az volt a feladat, hogy kitaláljuk, vajon a szakácsnő vagy a kertész volt-e a tolvaj.

Csak a kivételesen intelligensek jönnek rá, melyikük a motoros felesége

Ezúttal az a feladat, hogy kinyomozzuk, vajon melyik nő  lehet a szakállas, bőrdzsekis és tetoválásokkal díszített motoros felesége a három közül. A kékesfekete hajú, szintén motoros jobb szélső? A félénk, lila táskás középső? Vagy a laza fehér crop topos a bal szélén? 

Hogyan deríthetjük ki, melyik nő a motoros felesége?

Ami közös mindhárom nőben, hogy egyenesen a kemény motoros férfi szemébe néznek. Az öltözetük, stílusok, és a személyiségük azonban teljesen különbözik egymástól. Vajon melyikükkel él boldog házasságban a motoros férfi? 

A nyomozós feladvány ezúttal is feladja a leckét. Első ránézésre nincs sok nyom, amin elindulhatnánk annak kiderítésére, melyik nő a motoros felesége. Ám ha jobban megnézzük, felfedezhetünk egy apróságot.

Apró nyom vezet el a megoldáshoz

Annyit segíthetünk, hogy a három nőt és a motorost is meg kell alaposabban vizsgálnunk ahhoz, hogy ebben a nyomozós fejtörőben rájöjjünk, melyikük a feleség. Mind a négy embert jól szemügyre kell vennünk. Ha még kell egy kis segítség, annyit még elárulhatunk, hogy a nők és a motoros kezeit kell megfigyelnünk alaposan. Ám ha még így sem sikerült rájönni a feladvány megoldására, néhány sorral lejjebb megmutatjuk, melyik nő a feleség.

Addig is gyakoroljunk más, hasonló feladványokkal. Nyomozzuk ki, melyik házban lakik a tolvaj! Vagy jöjjünk rá, melyik születésnapi ajándéknak nem örült az ünnepelt.

Csak a kivételesen intelligensek jönnek rá, melyikük a motoros felesége

Ott csillog az ujjukon a jegygyűrű!

Forrás: Brighside

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.